• Geri dön

  • 710 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Evimiz, kişisel zevklerimizin, rahatlığın ve güzelliğin bir yansımasıdır. Uykunun en iyi halini keşfetmeye davet eden Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, bu düşünce ile evinizi saran eşsiz kokular ve estetik tasarımlarla zenginleştirilmiş yeni ev kozmetiği koleksiyonunu tanıtarak kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Evimizi dekore ederken mobilya seçiminden renklere, desenlerden dokulara kadar pek çok unsuru titizlikle göz önünde bulunduruyoruz. Bu özeni ve estetiği evinizin atmosferine zarif bir dokunuşla taşıyan Lova Yatak, yeni ev kozmetiği koleksiyonu ile kullanıcılarına evlerinde unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yeni ev kozmetiği koleksiyonu, ev dekorasyonuna estetik bir dokunuş katmanın yanı sıra özel kokularla zenginleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Koleksiyondaki her bir koku, evinizi sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda hoş kokularla da huzur dolu bir atmosferle doldurarak kendinizi özel hissetmenize olanak sağlıyor.

Lova Yatak'ın Özgün Kokuları ile Tanışın!

Çeşitli seçenekleri ile her zevke hitap eden çarpıcı kokular, modern mum tasarımları çubuklu oda kokuları ve özgün oda & çamaşır spreyleri, evinizin atmosferine aromatik bir deneyim kazandırıyor.

Aqua Whisper, içeriğinde bulunan Süsen Çiçeği, Yasemin, Gül, Portakal, Marine, Sedir Ağacı, Paçuli, Pudra, Misk gibi özenle seçilmiş notalar ile kendinizi rahatlatıcı bir deneyime hazırlıyor. Bu eşsiz karışım, sizi derinlemesine canlandırarak ferahlatıcı bir ortam sunuyor.

Pesca Calma, Karanfil, Müge Çiçeği, Şakayık, Orkide, Yeşil Elma, Şeftali gibi özenle seçilmiş notalardan oluşuyor. Bu harika kombinasyon, sakinleştirici ve rahatlatıcı bir aroma ile çevrenizi sararak zihinsel bir dinginlik sağlıyor.

Vibrant Citrus, Müge Çiçeği, Menekşe, Portakal, Bergamot, Meşe Likeni, Misk gibi taze ve canlandırıcı notalardan meydana geliyor. Bu özgün koku, enerji veren bir etki yaratarak çevrenizi neşelendiriyor.

Blooming Berry, Frenk Üzümü, Kavun, Menekşe, Gül, Yasemin, Misk, Odunsu gibi özel notalar içeriyor. Meditatif ve dengeli bir deneyim sunarak, ruhsal bir denge ve huzurlu bir atmosferi oluşturuyor.

Ginger Light, Zencefil, Kakule, Nilüfer, Yasemin, Orkide, Gül, Sandal Ağacı, Paçuli, Amber içeren özel bir karışıma sahiptir. Bu benzersiz koku, sizi rahatlatarak derin bir uyku yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Lova Yatak, çeşitlilik gösteren etkileyici kokuları, mumları, çubuklu oda kokuları ve oda spreyleri ile evinize özgün bir atmosfer kazandırmak için ideal bir seçenek sunuyor. Oda spreyleri, odanızı güzel kokularla doldurmanın yanı sıra çamaşır spreyi olarak da kullanılabiliyor. Bu özellik sayesinde hem evinizin havasını tazeleyebilir hem de giysilerinize hoş bir koku ekleyebilirsiniz.

Daha fazla detay için www.lovayatak.com web sitesini ve size en yakın mağaza şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL