• Geri dön

  • 1.983 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Sade şıklık sevenleri zamansız tasarımı ve renkleriyle cezbeden Doğtaş Costa Koleksiyonu, konforlu ve foksiyonel yapısıyla sofistike şıklığı evinizin her köşesine taşıyor.

Tasarımdaki güçlü stil dokunuşları ile şık, yalın ve zamansız bir etki yaratan Doğtaş Costa Koleksiyonu, evde geçirilen vaktin en keyifli halini sunuyor. Geniş ürün yelpazesi ile sade şıklık anlayışını koltuk takımından, TV alanına, yemek odasından yatak odasına kadar tüm yaşam alanlarına taşıyan Costa Koleksiyonu modern hayat ihtiyaçlarını kendine özgü tarzıyla ayağınıza getiriyor.

TEK KİŞİLİK YATAK OLMA ÖZELLİĞİ İLE TAM BİR KONFOR ÜRÜNÜ

COSTA koltuk takımı şık yalın ve zamansız tarzıyla evlerde ki yerini alıyor. Günümüz trendlerine uygun, toprak tonlarındaki şonilli bukle kumaş ile kombine edilen COSTA Koltuk Takımı, geniş kol yapısı ve üst düzey rahat oturumuyla tam bir konfor ürünü olarak tasarlanmıştır. Kırlent ve berjerde kullanılan modern desenlerle tamamlanan tasarım, koleksiyon ile renk bütünlüğü sağlıyor. Sırt minderlerinin kaldırılmasıyla geniş oturum ve tek kişilik yatak imkânı sunan COSTA Koltuk Takımı’nın modern formlu ahşap ayakları, yüksekliği ile temizlik kolaylığı sağlarken robot süpürge kullanımına da imkan sağlıyor.

KONFOR VE ZAMANSIZ ŞIKLIĞI EVİNİZE TAŞIYAN COSTA YEMEK ODASI;

Sofistike malzeme ve renk kombinasyonları ile dokusal uyumun detaylarını hissettiren COSTA yemek odası, konforlu oturumu ve fonksiyonel yapısı ile öne çıkıyor. Koleksiyonda tüm modüllerde düğme kulp, pudra krem ve bilbao suntalam kullanılırken kapaklarda ise MDF profil kullanılmıştır. Konsol ve sabit yemek masasında ise deri detaylar ile rafine şıklık yakalanmıştır. Deri ve ahşap ayak seçenekleri ile alternatif sağlayan COSTA yemek odası estetik, konfor ve zamansız şıklığı evinize taşıyor.

ŞÖMİNE SICAKLIĞI EŞLİĞİNDE TV KEYFİ SUNUYOR

Farklı ihtiyaçlara cevap veren alternatifli ana modüllerden oluşan COSTA Tv ünitesi fonksiyonelliği ve şıklığıyla göz dolduruyor. Ünitede bulunan şömine detayı ile televizyon izleme keyfini başka bir boyuta taşırken odun yanma sesiyle de duyulara hitap ediyor. Koleksiyonda tüm modüllerde pudra krem ve bilbao suntalam, ve düğme kulp kullanılırken kapaklarda ise MDF profil kullanılmıştır. Tv alt modül ve kitaplıkta cam, kapaklı modüllerinde deri detayları vardır. Tv ünitesi üst modüllerinde bas-aç ve gazlı piston detayları kullanılmıştır.

DERİ VE AHŞAP’IN MÜKEMMEL UYUMU; COSTA YATAK ODASI

Sade şıklık sevenleri zamansız tasarımı ile cezbeden, modüler yapısıyla dar alanlarda da özgün seçimler yaratan COSTA yatak odası foksiyonelliği ile kusursuz bir konfor sunuyor. Koleksiyonda kulpsuz bir tasarım tercih edilip kapaklar bas-aç şeklinde tasarlanmıştır. Sürgülü dolap, şifonyer ve komodin modüllerindeki deri detay ve ahşap ayaklar ile bütünlük sağlanmıştır. Bazalı ve bazasız seçenekleri, 6 ve 5 kapaklı dolap alternatifleri bulunan koleksiyona ayna ile derinlik katılırken kapaklarda metal dil kulp kullanılarak tasarım tamamlanmıştır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL