• Geri dön

  • 2.966 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kış aylarının soğuk akşamları, Lova Yatak imzalı battaniyelerle ısınıyor. Lova battaniyelerin yumuşacık dokuları ve iç ısıtan desenleri, bu kış yaşam alanlarına tamamlayıcı ev aksesuarı olarak farklı bir dokunuş sunuyor.

Rahat uyku uzmanı Lova Yatak, işlevsel ve konforlu ürünlerine bu kış, sıcacık tutan renkli battaniyeler ekledi. Renk alternatifleri arasında hardal, gri ve lacivert tonları bulunan Lova battaniyelerde, ekose ve balık sırtı desenler dikkat çekiyor.

Modern battaniyeler yaşam alanlarına, konfor, stil, sıcaklık ve renk getirirken, yaşam alanlarına da huzur getiren aksesuarların başında geliyor. Oturma odası ve salonların dekorasyonuna yumuşacık kumaşıyla doku katan throw ve battaniyeler, koltuk, berjer ve sandalye üstlerinde kendilerine yer bulunuyor.

4 farklı renk ve desende üretilen Lova battaniyeler, yaşam alanlarında sıcak bir kış ambiyansı yaratmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Sezon trendlerini yansıtan Lova marka battaniyeler, yılbaşı için de sevdiklerinizin içinizi ısıtacak, güzel bir hediye alternatifi yaratıyor.

Kış aylarının en sevilen ürünü olan battaniyeler, Lova dokunuşuyla yaşam alanlarının enerjisini yükseltmeye hazır.

Tüm Lova ürünleri bir tık uzakta, www.lovayatak.com adresinde!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL