• Geri dön

  • 891 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global markası Doğtaş, mağazalarının ve perakende sektörünün “12 Aralık Mağazacılar Gününü” kutladı. Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, mağaza çalışanlarımızın katkılarıyla büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz” dedi.

Her yıl kutlanan “12 Aralık Mağazacılar Günü”, Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Doğtaş ve çalışanları tarafından da coşkuyla kutlandı.

“ Doğtaş çalışanlarıyla hep birlikte omuz omuza nice başarılara!”

Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, yaptığı açıklamada, "12 Aralık Mağazacılar Günü'nü coşku ve gurur içinde karşılıyoruz. Mobilya sektöründe Türkiye'nin parlayan yıldızı olarak, siz değerli mağaza çalışanlarımızın katkılarıyla büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz" dedi. Tunçman, “Ülkemizde üretkenlik, istihdam ve çalışma azmiyle bilinen bir marka olarak, mağazalarımız aracılığıyla sizler sayesinde ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her alışverişin ardında müşteri memnuniyetini sağlayan siz gizli kahramanlara teşekkür etmek istiyoruz. Güler yüzünüz, bilgi birikiminiz ve tecrübenizle her Doğtaş mağazasında aldığı hizmetten memnun, mutlu müşterileri sizler sayesinde kazanıyoruz” şeklinde konuştu.

Doğtaş Ailesi adına Tunçman, " Başta mağaza yetkililerimiz olmak üzere, özveriyle çalışan tüm mağaza personelimizin bu özel gününü kutluyor, sektörde elde ettiğimiz başarıların gelecekte de katlanarak artmasını diliyorum. Hep birlikte büyüyüp gelişerek, unutulmaz başarı öykülerine imza atmak için yola devam ediyoruz. Birlikte omuz omuza daha nice başarıları kutlamak ümidiyle, '12 Aralık Mağazacılar Günü' kutlu olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL