• Geri dön

  • 1.038 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kasım ayıyla birlikte kışın soğuk günlerine adım adım yaklaşırken, alışveriş dünyası için efsane fırsatlarla dolu bir dönem başlıyor. Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, Kasım ayında yatak odasını yenilemek ve şık dokunuşlar katmak isteyen herkesi %30’a varan indirimlerle karşılıyor.

Efsane Kasım Fırsatları ile evinizi ve yatak odanızı güzelleştirmenin tam zamanı. Son teknoloji kullanılarak üretilen ergonomik yatak tasarımları, şık ve özgün ev tekstili ürünleriyle tüketicilerin beğenisini topluyor. Türkiye’nin rahat uyku uzmanı Lova Yatak, Efsane Kasım Fırsatları ile yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor.

Efsane Kasım Fırsatları ile Evlerinizi Yenileyin!
Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği Kasım ayı, Lova Yatak ile sadece yatak odalarınızı değil, aynı zamanda evinizin her köşesini yenileme fırsatını sunuyor. 01-14 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile tüm ürün gruplarında net %30 indirim sağlanıyor.

Kullanıcısını uykunun en rahat halini keşfetmeye davet eden Lova Yatak, %30'a varan net indirimlerle uyku kalitesini artırmak, evleri daha rahat ve estetik bir hale getirmek isteyen herkes için harika bir fırsat sunuyor.

Efsane Kasım fırsatlarında Lova Yatak'ın geniş ürün seçenekleri içinde kendi tarzınıza uygun ürünleri kolayca bulabilirsiniz. Daha fazla detay için www.lovayatak.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL