• Geri dön

  • 2.849 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Zengin renk alternatifleri, kişisel zevklere uyum sağlayacak desen kumaşları ve rahat oturumu sayesinde Doğtaş LEON Koltuk Takımı, konfor ve şıklığı bir arada isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Doğtaş Leon Koltuk Takımı, 2023 mobilya trendlerinden olmaya hazırlanıyor. Şık ve sade yapısının yanı sıra renk ve dikiş detaylarıyla dikkat çekiyor. Spor ve modern bir görünüme sahip olup ayrıca hareketli sırt mekanizması sayesinde tek kişilik yatak olabilme imkanını da içinde barındırıyor.

RAHAT VE KULLANIŞLI

Modern formlu, siyah metal ve ceviz renk alternatifli yüksek ayak yapısı yaşam alanlarında ferahlık sağlarken ayrıca yeni nesil robot süpürge kullanımına da imkân sağlıyor.

Ahşap iskeletli berjerlerin kollarında bulunan ve opsiyonel olarak çıkarılıp takılabilen konfor pedi ekstra rahatlık hissi sağlarken renk alternatifleri ile de kişisel zevkinizle uyum yakalıyor. Modern tasarımlı berjerler tekil alanlarda, okuma köşelerinde ve yatak odalarında konumlandırılabiliyor.

TASARIM ZENGİNLİĞİ İLE SALONDA MÜKEMMEL UYUM

Şık ve rahat tasarımıyla yaşam alanlarında ferahlık sağlayan Leon koltuk takımı; 2’li ve 3’lü koltuğu, desenli, düz renk kırlentleri ve ekstra konforlu berjerleri ile kombin alternatifi sağlıyor. Zengin renk çeşitliliği, bukle kumaşları ve kişisel zevkinize uyum sağlayacak desenleri salonlarınızda mükemmel uyuma imza atacaktır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL