• Geri dön

  • 2.028 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Tasarımlarında gençlerin ihtiyaçlarını gözetip yaşam alanlarının kalitesini artırmayı hedefleyen Doğtaş, Bold Genç Odası koleksiyonunu görücüye çıkardı. Minimal tarzı, yenilikçi ruhu ile hem tarz sahibi hem de kullanışlı alanlar yaratmak için tasarlanan Bold Genç Odası, sıcak enerjisi ile odanızın havasını ısıtmaya geliyor!

Yaşam alanının kalitesi ve fonksiyonelliği gençlerin günlük hayatında oldukça etkili. Ferah, uyumlu, huzurlu, enerji veren bir oda, ders çalışmadan uyku düzenine kadar birçok noktada büyük öneme sahip. Meşenin sakin tonları ve metalin uyumunu yansıtan, sade ve şık tasarım çizgisini ön planda tutan Bold Genç Odası, fonksiyonel detayları ile gençlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

MEŞENİN SICAKLIĞI SİYAHIN GÜÇLÜ DURUŞU İLE BULUŞUYOR!

Yaşam alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile gençler için de fark yaratmaya devam ediyor. Doğal tonlar ve ham detayların ilham kaynağı olduğu Bold Genç Odası koleksiyonu; meşenin sıcaklığını siyahın güçlü duruşu ile buluşturuyor. Yeşil tonlarında kumaş uygulamaları ve turuncu renkte kullanılan metal aksesuarları ile gençlerin dinamik ruhlarına dokunurken, yaşam alanlarını hareketlendiriyor. Meşenin sakin tonları ve metalin uyumunu yansıtan koleksiyon, sade ve şık tasarım çizgisi ile huzurlu bir ortam yaratıyor. Fonksiyonel detayları ile gençlerin ihtiyaçlarına cevap veren Bold Genç Odası ürün çeşitliliği ile de alternatifler sunuyor.

GENÇLER İÇİN FOKSİYONEL DEPOLAMA ALANLARI SUNUYOR!

Farklı çalışma masası ve kitaplık seçenekleri ile karşımıza çıkan koleksiyon, çalışma masasında bulunan düzenleyici aksesuarlar ile fonksiyonel depolama alanları sunarak rahat bir çalışma ortamı hazırlıyor. Karyola başlığında uygulanan kumaş, yeşil rengi ile doğallığa vurgu yaparken, deri cep detayı; kitap, tablet, gözlük vb. eşyalar için depolama alanı oluşturuyor. Tekerlekli komodin modülü ihtiyaç duyulduğunda, çalışma masası ile entegre kullanılabilen keson modülü olarak karşımıza çıkıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL