• Geri dön

  • 1.133 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mutfak Banyo, Cumhuriyetin 100. yılını anlamlı bir etkinlikle kutladı. Masterchef Batuhan liderliğindeki Kelebek Mutfak ekibi Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemekleri pişirdi.

Kelebek Mutfak, Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşku ile kutladığımız bu özel yılda, özel bir etkinliğe imza attı. Batuhan Şef liderliğindeki Kelebek Mutfak ekibi Atatürk’ün sevdiği yemeklerden oluşan özel bir menü hazırladı. Kelebek Mutfak’ın Nişantaşı mağazasında gerçekleşen etkinliğe basın mensupları ve sosyal medya fenomen isimleri katıldı. Kelebek Mutfak Nişantaşı mağazasında düzenlenen etkinlikte konuşan Kelebek Mutfak Marka ve Satış Direktörü Gaye Elçin, “ Bildiğiniz gibi Kelebek, 1935 yılında Atatürk’ün imzasıyla ilk uçak kanatlarını üretmek üzere kurulmuş bir firma. Bugün Kelebek Mutfak olarak Cumhuriyet’in 100. Yılında sizleri Atatürk’ün sevdiği yemekler konseptiyle burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

MASTERCHEF BATUHAN ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ YEMEKLERİ PİŞİRDİ
Masterchef Batuhan Bayır yemek sunumu öncesi yaptığı konuşmada “Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Kelebek Mutfak ile beraber Atamızın sevdiği yemeklere, kendi dokunuşlarımızla ile sunmaya çalıştık. Başlangıçta enginarlı kuşkonmaz salatası, ara sıcakta ıspanaklı börek, ali nazik ve tatlı olarak güzel bir şekilde kavrulmuş irmik helvası olacak” dedi. Masterchef Batuhan konuklara afiyet olsun diyerek ekibiyle birlikte Atatürk’ün sevdiği yemeklerden oluşan menüyü sundu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL