• Geri dön

  • 3.163 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Evlerin belki de en kişisel olan bölümü yatak odaları. Bireysel tarzın en rahat sergilendiği özel sığınaklar. Rahat, kişiye özel bir his elde etmek için sürdürülebilir, yüksek kaliteli malzemeler ve etkileyici tasarımlar, nevresimde 2023 yılının öncü trendlerinden.

Lova Yatak nevresim koleksiyonu, çiçeklerin naif dünyasından, bitki örtüsünün envai çeşit yeşil tonundan, kırsal dünyanın sadeliğinden ve çizgilerin hareketli dünyasından esinlenerek yatak odalarına yeni bir soluk getiriyor.

Lova Yatak’ın, rengarenk opsiyonları, saten veya %100 pamuk kumaş kullanımlarıyla tasarladığı nevresim ve pike takımları yatak odalarında huzurlu anlara eşlik ediyor. Tencel saten kullanımları ise yumuşacık dokularıyla benzersiz bir uyku deneyimi sunuyor.

Gelecek sezonlarda artarak büyüyecek olan trendlerden biri yatak odaların sadeleşmesi, Lova Yatak nevresim ve ev tekstili koleksiyonlarında hayat buluyor. Doğal detayların ve doğaya bağlantılı kumaşların öne çıktığı tasarımlar ise yatak odalarına renklerin enerjisini taşıyor.

Rengarenk çiçekler, canlı renkler

Blossam, Dalia, Brush ve Launa nevresim takımları dinlendirici çiçek baskıları, canlı renk kullanımları ve yumuşacık kumaşlarıyla sıcacık kış rüyalarına eşlik etmeye hazırlanıyor. Brush koleksiyonunda yer alan çiçeklerin canlı dünyası neşeli bir tasarım anlayışını, Leafage takımın dinlendirici renkleri ise bitkilerin huzur veren yaşamını yatak odalarına taşıyor. Azul koleksiyonunun soft mavisi, Nature takımının çizgisel renk geçişleri ve Dia’nın yumuşak tonları dinlendirici renk kombinasyonları sunuyor. Koleksiyonların öne çıkan %100 pamuk yapıları ise kesintisiz uyku rahatlığını sağlıyor.

Çizgilerin dansı yatak odalarına taşınıyor

Çizgilerin sonsuz dünyası, siyah, beyaz ve grinin eşsiz uyumu aksan renk kullanımlarıyla Lova Yatak koleksiyonlarına ilham oluyor. Eider ve Thin Line çizgilerin modern dünya yansımasının altını çizerken rahat ve sağlıklı bir uykuyu odalara taşıyor.

Lova yatak örtüleriyle sıcacık uykular

Yüzde yüz pamuk kullanımıyla hafif serinleyen sonbahar gecelerine eşlik eden Lova yatak örtüleri farklı renk alternatifleriyle de göz dolduruyor. Modern tasarım çizgileri ve ton sür ton doku kullanımlarıyla ise yatak odalarına zarif bir dokunuş getiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL