• Geri dön

  • 2.115 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Cumhuriyet tarihinin en köklü kuruluşlarından olan Kelebek Mobilya, 2023 yılının ilk dört ayında en çok satan ürünlerini açıkladı.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için: https://we.tl/t-bwXqyOy1e6

Dekorasyon severlere kaliteli ve trend ürünler sunan Kelebek Mobilya, 2023’ün ilk dört ayını başarıyla tamamladı. Bu süreçte en çok tercih edilen ürün grubu koltuk takımları oldu. Bu kategoriyi köşe takımları, yemek odası takımları, genç odası takımları ve berjerler takip etti.

En çok tercih edilen koltuk takımı “Victory”

Kullanıcılar tarafından çoğunluklu olarak tercih edilen Victory Koltuk Takımı, Tasarım ve kumaş seçenekleriyle şıklığı vurguluyor. Soft sünger yapısı ile rahatlık ve konforu oturma odalarına taşıyan koleksiyon, istenildiğinde kolayca yatağa dönüşebilen fonksiyonuyla dar alanlarda çok yönlü kullanım avantajı sağlarken, yüksek ayak yapısı ile sadeliği modernlikle buluşturuyor. Victory Koltuk Takımı’nı Viena Koltuk Takımı takip ederken Lidya Koltuk Takımı üçüncülüğe yerleşti.

Köşe takımlarının gözdesi “Lugano”

Kelebek Mobilya’nın köşe takımlarında Lugano, zirveye yerleşti. Modern yapısı ve zarif çizgileriyle estetik anlayışını yansıtan Lugano Köşe Koltuk Takımı, sınırsız dekorasyon seçeneğiyle birlikte hayalleri süslüyor. Geniş oturumlu tasarımıyla yaşam alanlarında aranan rahatlığı maksimum seviyeye çıkaran Lugano, ergonomik dizaynı ve teknolojiyle birleşen tasarımıyla dikkat çekiyor. Koltuk takımının ara modülünde kullanılan USB, kablosuz şarj özelliğiyle kesintisiz keyif sunarken modüllerinde kullanılan çektirme dikiş detayları ile spor ve lüks tarzı bir arada yansıtma imkanı sağlıyor. Lugano’yla beraber en çok tercih edilen ikinci koleksiyon ise sayısız dekorasyon seçeneği sunan Cornelli oldu.

Lezzetli sofraların favorisi “Martha Yemek Odası Takımı”

Kelebek Mobilya’nın tüm yemek odası takımları en çok tercih edilen üçüncü mobilya grubu oldu. Martha Koleksiyonu’nun dekorasyon tercihlerini dağ evinin ana unsurlarını düşünerek yapan Kelebek Mobilya, tortana meşe ve buz gri rengin muhteşem uyumunu yansıtan sabit ve açılabilir masa alternatifleri sunuyor. Masa ve benchte kullanılan formu destekleyen mdf profil ayak uygulaması, oturma alanlarında kullanılan sünger ile ekstra konfor sağlıyor. Martha Yemek Odası, konsol ve konsol aynası, ekose desenli sandalyeleriyle kullanıcılarını doğada hissettiriyor. Bu eşsiz tasarım harikası yemek odası takımı Martha, yemek odası takımlarında en çok tercih edilen koleksiyon oldu. Modern tarzını tasarımlarına yansıtan Lidya Yemek Odası Takımı ise Martha’yı takip etti.

Gençlerin tercihi “Angelic Genç Odası Takımı” oldu

2023 yılının ilk dört ayında genç odası takımları da rağbet gören ürün kategorilerinden biri oldu. Estetikten ödün vermeyen tasarımıyla Angelic Genç Odası takımı, genç odalarındaki anlayışa yeni bir soluk getiriyor. Antik meşe ve beyazın uyumuyla zarif ayakları, estetik duruşunun yanı sıra, geniş karyolası sayesinde her yaş aralığını kendine hayran bırakıyor. Lime Genç Odası Takımı ise Angelic’ten hemen sonra gelerek en çok tercih edilen ikinci genç odası takımı oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL