• Geri dön

  • 2.999 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


2022 yılını yeniliklerle karşılayan Doğtaş, ilk kez tüketicisiyle buluşturduğu bahçe mobilyalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor Havaların ısınmasıyla yaşam alanları bahçe, balkon ve teraslara taşınırken, Doğtaş yepyeni ürün grubu Doğtaş Garden ile açık alanlarda konfor, tarz ve estetik sunmaya devam ediyor.

Doğtaş Garden Koleksiyonunda Farklı Tarzlarda Mobilyalar;

Doğtaş metal ve rattan grubu bahçe mobilyalarıyla açık yaşam alanlarında fark yaratıyor. Rattan grup içinde yer alan el işçiliğiyle üretilmiş 4 farklı ürün grubu yıkanabilir paslanmaz özelliğe sahip. Hava şartlarına dayanıklı olarak aliminyum gövdeden üretilen Vendy, Talia, Mony ve Pera ürün gruplarının masalarında temperli cam bulunuyor. İriko ağaç kullanılan metal grupta yer alan Linda ve Lounge ürün gruplarının minderleri su itici özellik taşıyor.

Günün Yorgunluğu Bahçe Salıncaklarında Atılır;

Doğtaş Garden koleksiyonunda yer alan Sally salıncaklar özellikle akşam üzeri yorgunluk atmak ve keyifli zaman geçirmek için ideal. Tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere iki farklı modelde tüketiciyle buluşan salıncaklar, Doğtaş zevkinin yansıdığı bahçe dekorasyonunda, en sempatik unsur olarak dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL