• Geri dön

  • 3.006 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarında kullanılan mobilyaları zevkli bir dokunuşla tamamlamak, çok işlevli bir ürünle daha kullanışlı hale getirmek isteyenlerin yardımına Doğtaş Puflar koşuyor.

Küçük dokunuşlarla, pratik ve büyük değişiklikler yapan puflar, evlerin temel ihtiyaçları arasında öne çıkmasa da çok amaçlı karakterleriyle, her geçen gün daha fazla ilgi çekiyor. Yaşam alanları ofis, yatak odası, sohbet mekanı gibi bir çok görevi üstlendiğinden beri rahat ve işlevsel alanlar yaratmak her zamankinden daha da önemli olmaya başladı. Küçük odaları, mükemmel yaşam alanlarına çevirmek için ise en büyük ihtiyaç akılcı çözümler.

Çok yönlü ve fazla yer kaplamayan Doğtaş puflar pratikliklerinin yanı sıra dekorasyona kattıkları ekstra dokunuşla da öne çıkıyor. Bir odaya ekstra doku eklemenin en naif yöntemlerinden biri olan puflar aynı zamanda oturma yeri, masa ve sehpa görevi de görüyor.

Farklı boy ve şekil alternatifleriyle fonksiyonel çözümler sunan Doğtaş puflardan Araro, Mila, Nova ve Nicole puflar kare ve kompakt şekilleriyle en ufak alanlara bir renk katıyor. Nova, Matilda, Araro ve Gold yatak odalarının tamamlayıcısı olan ayak ucu sedirleri ise kıyafet toplama alanından, keyifli yatak odası sohbetlerine kadar her alanda bir kurtarıcı görevi üstleniyor.

Venera, Teos, Carbon ve Joy koltuk takımlarının tamamlayıcıları büyük kare puflar ise günün yorgunluğunu atmak için harika bir opsiyon sunuyor. Üzerine bir tepsi ile servis alanı görevi de üstlenen bu puflar evlerde yaşam alanlarının o eksik kalan tamamlayıcıları olurken, dekorasyona renk katmanın da en pratik yöntemi. Keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan pufları birkaç kırlent ve bir battaniyeyle tamamlayarak, sıcacık bir oturma köşesine dönüştürmek de mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL