• Geri dön

  • 888 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya’dan İndirim Günleri
İlklerin Temsilcisi Kelebek Mobilya, Yeni Yıl Öncesi Özel Fırsatlar Sunuyor

Türkiye mobilya sektörünün öncülük yapan Kelebek Mobilya yaşam alanlarını güzelleştirmek için cazip fırsatlarla depo indirim günlerini başlattı

Eşsiz ve sıradışı tasarımlarıyla mobilya sektörüne öncülük eden Kelebek Mobilya, koltuk takımlarından yemek odalarına, yatak odalarından genç odalarına ve aksesuarlara kadar özenle hazırlanmış fonksiyonel ürünlerini depo indirim günlerinde %60 varan 36 ay taksit seçeneğiyle özel fiyatlarla satışa sunuyor.

“Yeniliğe Kanat Açtık” mottosuyla hazırlanan Kelebek Mobilya ürünleri, özenle seçilmiş renk paleti ve doku kombinasyonlarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Yaşam alanlarına samimi ve sıcak hava katmayı hedefleyen Kelebek Mobilya, fonksiyonel ve şık tasarımlı koleksiyonlarıyla evleri baştan yaratıyor.

Minimalizm öncüsü: Lionel Yatak Odası Takımı

Minimal çizgileriyle göz dolduran Lionel Yatak Odası Takımı, renklerin ahenkli uyumu olarak ön plana çıkıyor. Gold detaylarıyla dikkat çeken koleksiyon, ergonomik yapısı ve zarif tarzıyla yatak odalarına özel dokunuş yapıyor. Lacivert ve siyah renkleriyle uyum sağlayan Lionel, evlere sofistike bir hava katıyor. Yatak odalarını kişiselleştirmek isteyenler için ideal bir koleksiyon olan Lionel, şıklığı ve rahatlığı aynı potada buluşturuyor. Lionel Yemek Odası Takımı uygun fiyatlarla Kelebek Mobilya tarafından satışa sunuluyor.

Doğadan ilham alan Norel Koltuk Takımı

Yeşil tonlarının doğal yapısıyla krem tonlarının ferahlığı harmanlanmasıyla hazırlanan Norel Koltuk Takımı, yaşam alanlarında fonksiyonel ve şık bir hava katıyor. Geriye doğru takla atan mekanizması sayesinde yatak olabilen Norel, dinleme imkanını maksimum seviyeye ulaştırıyor. 35 HR ultra soft sünger yapısıyla daha konforlu vakit geçirme fırsatı sunan Norel, metal gold ve ahşap seçenekli ayak detaylarıyla, kolay temizlenebilir özelliğiyle Kelebek Mobilya indirim günlerinde ön plana çıkıyor.

Sofralara Büyüleyici Dokunuş: Welmont Yemek Odası Takımı

İddialı wenge rengiyle ön plana çıkan Welmont Yemek Odası Takımı, harika sofralar kurmaya yardımcı oluyor. Balıksırtı deseniyle göze çarpan Welmont, modern ve klasik dokunuşların bir harmonisi olarak ifade ediliyor. Misafir ağırlamayı özel bir deneyime çeviren Welmont, görsel açıdan zengin ve çekici yapısıyla da evlere benzersiz bir atmosfer katıyor. Zamansız kazayağı deseniyle harmanlanan Welmont Yemek Odası Takımı, en güzel anlar için Kelebek Mobilya tarafından dekorasyon severlerle buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL