• Geri dön

  • 1.628 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Mobilya sektörünün tasarım trendlerini belirleyen Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonuyla hazırladığı bahçe takımlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Birbirinden güzel bahçe ürünleri, Kelebek Garden kategorisi altında sevenlerini bekliyor.

Türkiye’nin bir numaralı mobilya markası Kelebek Mobilya, uzman tasarım kadrosu tarafından hazırlanan mobilyalarını 88 yıldır müşterileriyle buluşturuyor. Bahçelerin olmazsa olmaz dayanıklı, şık ve her tarza uygun mobilya seçenekleri ise Kelebek Mobilya tarafından kusursuzca hazırlanıyor.

Klasik severler için “Flora İpli Bahçe&Balkon Seti”

Zamansız bir takım olan Flora, tüm sezon ve trendlere ayak uydururken rahalığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Masanın alt kısmında bulunan hasır detayları ve üzerindeki temperli camıyla, açık hava dekorasyonuna yeni bir soluk getirirken oturma grubundaki minderleriyle de rahat bir kullanım sağlıyor.

Görenleri Kendine Hayran Bırakan “Pera Rattan Bahçe MasaTakımı”

El işçiliği ile örülerek üretilen Pera Rattan Bahçe Takımı, 2 kişilik geniş oturma grubu ve 2 adet tekli berjerleriyle bahçede geçirilen vakti daha keyifli bir hale getiriyor. Suya dayanıklı yapısı, alüminyum iskeleti ve su itici özellikteki minderleriyle dış mekanda rahatlıkla kullanılabilen ürün, tüm hava koşullarında da kolaylıkla kullanılabiliyor.

Küçük alanlar için “Troy Bahçe Balkon Takımı”

Suya dayanıklı malzemeden üretilen Troy Bahçe Balkon takımı, 2 tane sandalye ve orta sehpasıyla açık alanların en kullanışlı ürünü olmaya hazırlanıyor. Antrasit renkteki örme detayları ve sehpa üzerindeki kesme cam ile şıklığına şıklık katan ürün, yumuşak minderleri sayesinde sandalyelerde oturma rahatlığı sunuyor.

“Freya İkonik Berjer Seti” Kitap Keyfinize Eşlik Edecek

Sıcak yaz günlerinde açık havada esintiye karşı keyif yapma fırsatı sunan Freya İkonik Berjer Seti, bej rengi ve cevizden yapılma iskeletiyle doğallığı yakalıyor. Berjeri, ayak ucu pufu ve sehpasıyla satışa sunulan takım, açık alanlarda konforu en üst seviyede tutuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL