• Geri dön

  • 1.108 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Sektörün öncü markası Kelebek Mobilya, The Hammers Awards’tan En İyi VR/AR Takımı kategorisinde altın ödüle layık görüldü

Yenilikçi marka Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonuyla birleştirdiği 88 yıllık deneyimini üst üse aldığı ödüllerle taçlandırıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat imzasıyla kurulan Kelebek Mobilya’nın, inovatif bakış açısıyla geliştirdiği Kelebek Fijital projesi, birçok övgü almaya devam ediyor. Türkiye’nin, pazarlama ekiplerinin başarısını ölçümleyen ilk ödül seremonisi The Hammer Awards 2023’de “En İyi VR/AR Takımı” kategorisinde altın ödül alan Kelebek Mobilya, Kelebek Fijital projesiyle adından söz ettiriyor.

Türkiye’nin Sektörde En Büyük Dijital Deneyim Pojesi “Kelebek Fijital”

Trendleri yakından takip eden, zamansız mobilya markası Kelebek Mobilya, Türkiye sınırları içerisindeki tüm şirketlerin pazarlama ve pazarlamayı kapsayan tüm alt bölümlerindeki ekip başarısını taçlandıran The Hammers Awards 2023’te En İyi VR/AR Takımı kategorisinde altın ödülü almaya hak kazandı. Yenilikçi vizyonuyla Türkiye başta olmak üzere tüm dünyada mobilya alışkanlıklarına yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Kelebek Mobilya, 2022 yılında tanıttığı “Kelebek Fijital” projesiyle evlerdeki mobilya ve dekorasyon ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Satın alma sürecindeki kararsızlıkları teknolojik alt yapısıyla önlemeyi başaran Kelebek Mobilya, The Hammers Awards 2023’de Kelebek Fijital projesiyle En İyi VR/AR Takımı kategorisinde altın ödül alarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kelebek Fijital projesindeki başarılarından bahseden Kelebek Mobilya Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan "Cumhuriyetimizin 100. Yılına girerken Atatürk’ten miras kalan markamızı üst üste ödüllerle taçlandırmaktan dolayı çok gururluyuz. Kelebek Mobilya olarak, teknoloji ile iç içe hazırladığımız Kelebek Fijital projemiz bizim için çok değerli. Müşterilerimizin projeye olan ilgisi bizi mutlu ediyor, aldığımız ödüllerle de onurlanıyoruz. Kelebek, bir Cumhuriyet markası olarak her zaman daha kolay ve ulaşılır imkanlar sunarak mobilya sektörüne yenilikler katmaya devam edecek. Kelebek Fijital projemizin The Hammers Awards 2023’te ödül alması için emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL