• Geri dön

  • 1.249 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarına değer katan Doğtaş, zamansız tasarımı ve yüksek konforlu oturumuyla oturma odasında geçirilen vaktin en keyifli halini sunan “Trento Koltuk Takımı”nı görücüye çıkardı.

Eşsiz tasarımları ile yaşam alanlarına değer katan Doğtaş, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Birbirinden şık tasarımları, kaliteli ve her stile uyan kombinleri ile Doğtaş mobilya yeni ürünü Trento Koltuk takımını görücüye çıkarmanın heyecanını yaşıyor. Doğtaş’ın yeni ürünü “Trento Koltuk takımı” da yaşam alanlarına estetik ve zarafet katacak. Doğtaş, Trento Koltuk Takımı ile sade ve şık tasarımı ile konforu ve şıklığı yaşam alanınıza taşıyor. Trento koltuk takımı ile evler her zamankinden çok daha şık, havalı olacak.

TRENTO KOLTUK TAKIMI: TAM BİR KONFOR ÜRÜNÜ

“Trento Koltuk Takımı”, kademeli kol mekanizmasıyla tam bir konfor ürünü olarak tasarlanmasının yanı sıra tüketiciye yeni çalışma alanları yaratma imkanı da sunuyor. Yüksek konforlu oturumu, rahatlatıcı sırt mekanizması sayesinde geniş bir oturum ve yatak olma özelliği taşıyor. Geometrik desenli kırlentleriyle birlikte renk uyumunu tamamlarken, siyah ve ceviz renk zarif ayak seçenekleriyle bütünleşerek nitelikli bir tasarım sunmaktadır.

Eşsiz tasarımı ile koleksiyonu yalın hatlarıyla tamamlayan Trento Koltuk Takımı, açık renklerdeki şönil ve kadife kumaş seçimleriyle ortama ferah bir görünüm katarken; kol ve sırt kısmındaki kapitone dikiş detaylarıyla tasarımı bütünlemektedir.

TRENTO KOLTUK TAKIMI İLE TARZINI KİŞİSELLEŞTİR

Evde en çok zaman geçirilen alanlardan biri oturma odaları. Doğtaş koltuk takımları ile bu alanlarda şık ve son derece konforlu bir ortam yaratmak mümkün. Farklı kumaş ve malzeme seçimlerinin yanı sıra geniş bir tasarım skalası da sunan Doğtaş, Trento Koltuk Takımı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL