• Geri dön

  • 760 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Türk mobilya sektörünün tasarım trendlerini belirleyen Kelebek Mobilya, Soffice Koleksiyonu’yla meşenin en sakin ve sıcak tonunu bir araya getiriyor

Sektörün öncü markası Kelebek Mobilya, öze dönüş yolculuğuna yeni bir koleksiyon daha ekliyor. İskandinav tasarım stilinin zamansız ve dinamik enerjisini yansıtan Soffice Koleksiyonu, kişiseleştirilmiş detaylarıyla yaşam alanlarına estetik bir hava katıyor. “Yeniliğe Kanat Açtık” mottosuyla tüm Türkiye’de kanatlanmayı hedefleyen Kelebek Mobilya, şıklık ve konforu harmanlayarak Soffice Koleksiyonu’nu Kelebekseverlere sunuyor.

Yemek Odalarına Yeni Bir Bakış: Soffice

Safir meşe rengiyle yaşam alanlarını güzelleştirmek için hazırlanan Soffice Yemek Odası Takımı, özgün tasarımıyla yemek odalarını göz alıcı hale getiriyor. Beyaz kaplama sandalyelerle birleştirilen koleksiyon, özel sünger yapısıyla da konforu maksimum seviyeye çıkarıyor. Yemek yemeyi keyifli hale getiren Soffice Yemek Odası Takımı, natural yuvarlak ayna seçeneğiyle de yemek odalarına yeni bir boyut kazandırıyor.

Salonunuzu Şıklıkla Buluşturan Eşsiz Parça: Soffice TV Ünitesi

Her tarza uyum sağlayan Soffice TV Ünitesi, salonların en özel parçası olmaya hazırlanıyor. Televizyon izlemeyi keyifli hale getiren TV ünitesi, ayrı ayrı modüllerle satışa sunuluyor. Pratik temizleme özelliğine sahip ürün, depolama alanları sayesinde evlere düzen ve kullanım kolaylığı kazandırıyor. Bu koleksiyona özel üretilen Soffice Orta Sehpa ve Dresuar, TV ünitesinin tamamlayıcı parçaları olarak yer alıyor.

Kişiselliği Yansıtan Soffice Köşe Koltuk

Özel renk kombinasyonlarıyla farklı tarzların favorisi olmaya hazırlanan Soffice Köşe Koltuk, her zevke özel bir yaşam alanı hazırlama fırsatı sunuyor. Yeşil, krem, gri ve turuncu renk tonlarıyla harmanlanan özel fitilli kadife dokulu kumaş kolaylıkla temizlenebilme özelliğine sahip. Fonksiyonelliği ve sadeliğiyle ön plana çıkan köşe koltuk, sağ ve sol köşe seçenekleriyle her eve uyum sağlıyor. Bu koleksiyona özel hazırlanan Soffice Berjer, yaşam alanlarını doğal bir hava katarak tamamlıyor.

Soffice Dekor Koleksiyonuyla Ev Dekorasyonunda İlham Veren Seçenekler!

Yaşam alanlarını görkemli hale getirecek Soffice Koleksiyonu’nun dekor kategorisinde; aydınlatmadan halıya, mumdan vazo ve abajura kadar birçok farklı ürün bulunuyor. Doğal renk tonlarıyla hazırlanan Soffice, sıra dışı tasarımlarıyla evlere ferah bir hava katmayı amaçlıyor. Klasik görünümü modern dokunuşlarla birleştiren Soffice, minimal çizgileriyle mekana zariflik kazandırıyor. Terra cotta malzemeden üretilerek hazırlanan dekor küpler, hem iç hem de dış mekan aksesuarı olarak kullanılabilme fırsatı kazandırıyor. Evlerin tamamlayıcı parçası olan halılar, Soffice Koleksiyonuna özel doku, şekil ve dizaynıyla yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL