• Geri dön

  • 2.981 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş aksesuar koleksiyonu, yeni yıla girerken yaşam alanlarında küçük tasarımlarla keyifli farklar yaratmak isteyenlere alternatifler sunuyor.

Yılbaşı gecelerinin şüphesiz en keyifli kısmı sofralar ve ışık ışıl ev düzenlemeleri. Sevdiklerinizle geçireceğiniz yılbaşı gecesinde, Doğtaş imzalı mobilya ve aksesuarlarla yeni yılın taze ruhunu yaşatmak mümkün.

Mumluktan şekerliğe, biblolardan vazolara geniş bir yelpaze

Klasikten modern tarza, retrodan avangart stile uzanan geniş beğeni yelpazesindeki koleksiyonlarıyla ilgi toplayan Doğtaş, aksesuar tasarımlarıyla ev dekorasyonuna tamamlayıcı bir şıklık katıyor.

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ev aksesuarlarıyla Doğtaş, bu yılbaşını daha özel kılıyor. Doğtaş Home Venera koleksiyonunda yer alan, siyah ve eskitme goldun bir arada sunulduğu tasarımlar zamansız bir şıklık sunuyor. Gold tasarımlarıyla dikkat çeken biblolar ise keyifli bir yılbaşı masası için aranan ışıltıyı sağlıyor.

Mermer ve gri uyumunun yansıtıldığı Likya aksesuarlar, kırmızı aksan renk ile tamamlanırken, klasik ve modern dokunuşların birlikteliği dikkat çekiyor.

Hoş bir ışıltıyla evini aydınlatmak isteyenler içinse şamdanlar ve mumluklar öne çıkıyor. Venera’nın gold şamdanları, Matilda’nın siyahın asaletiyle buluşan gold detayları, Likya’nın beyaz ile soğuk gold kullanımı ve Valentin’nin cam ve bronz birlikteliği dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL