• Geri dön

  • 1.109 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş, Cumhuriyet'in 100. yılını özel bir animasyon masaüstü filmi ve yapay zeka destekli Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendi sesinden Nutuk’u seslendirerek kutladı. Masaüstü animasyon filminde, “ “Cumhuriyetle birlikte bir ülke DOĞdu / Cesaret DOĞdu / Özgürlük DOĞdu/ Cumhuriyetle birlikte biz DOĞduk “ ifadeleri ile Cumhuriyetimizin önemi vurgulandı.

Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından Doğtaş, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak amacıyla yapay zeka destekli ATA’mızın kendi sesinden Nutuk’u seslendirdi. Doğtaş ayrıca 100. yıl özel animasyon masaüstü filmi ile de Cumhuriyetin 100. Yılını unutmadı.

Doğtaş’ın cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı reklam filminde, “Cumhuriyetle birlikte bir ülke DOĞdu / Cesaret DOĞdu / Özgürlük DOĞdu/ Cumhuriyetle birlikte biz DOĞduk / Cumhuriyet 100 yıldır her gün DOĞuyor” cümleleri yer aldı. DOĞTAŞ’ın ilk 3 harfinin özenle vurgulandığı animasyon filminde sade renkler ve gökyüzü teması Türk bayrağı ile birleştirildi. Filmin alt metinlerinde Cumhuriyetin ‘yeniden var olma’ mücadelesi vurgulandı. Cumhuriyetin özgürlük ve cesareti simgelediğine dikkat çekildiği animasyon filminin en özel cümlelerinden birini, ‘Cumhuriyetle birlikte biz DOĞduk’ ibaresi oluşturuyor. Mevcudiyetimizin temelinin cumhuriyet olduğunun vurgulandığı bu cümle ile beraber cumhuriyetimizin 100 yıldır her gün toplumun her kesimiyle yeniden doğduğu da ifade edildi.

Yapay zekâ destekli Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kendi sesinden Nutuk’un seslendirildiği animasyon filminde ise “ATATÜRK BUGÜN HAYATTA OLSA BİZE NE SÖYLERDİ?” üst başlığı ile ATA’mızın sesinden nasihatler yer alıyor. Filmde Atatürk, “Unutmayınız ki Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak ve yüceltmek sizlerin elindedir. Cumhuriyetimizi birlik ve beraberlik içerisinde daha da yücelteceğinize olan inancım tamdır. Bu kutlu yolda sizlere başarılar dilerim.” diyerek birlik ve dayanışma mesajı verdi. Siyah beyaz olarak tasarlanan animasyon filminde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şıklığı da ön plana çıkıyor. Nutuk’un vurgulandığı film, “Ne mutlu Türküm diyene!” ile sona eriyor.

Cumhuriyet 100 Yıldır Her Gün Doğuyor: https://www.youtube.com/watch?v=ONGWZQLKwe8

Atatürk bugün olsa bize ne söylerdi? https://www.youtube.com/watch?v=srDWBpZft1Q

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL