• Geri dön

  • 591 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Türk mobilya sektörünün lider markası Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonuyla hayata geçirdiği en yeni koleksiyonlarını ve Karim Rashid iş birliğiyle hazırlanan tasarımlarını 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiliyor

ColorsofKelebek

Konsept mağazaları ve yenilikçi tasarımlarıyla 88 yıldır kullanıcılarına kusursuz mobilya deneyimi yaşatan Kelebek Mobilya, 2023 yılında 28 salonda binden fazla katılımcı firma ve 3 binin üzerinde markaya ev sahipliği yapan fuarda dikkatleri üzerine çekmişti. 200 bin metrekarelik alanda 140 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuarda sergilediği koleksiyon ve ürünleriyle Kelebek, fuara damgasını vurmuştu.

Kelebek Mobilya’nın 2023 yılında başlattığı Global Tasarım Vizyonuyla Kelebek tasarımcıları tarafından hazırlanan yepyeni koleksiyonlar yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan fuarda yerini alacak. Geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan dünyaca ünlü tasarımcı ve küratör Karim Rashid iş birliği kapsamında Kelebek için özel olarak tasarlanan “Karim” imzalı “Flytopia Collection” Kelebek ürünlerinin ilkleri, Kelebek standında sergileniyor. Kelebek, ziyaretçilerini TÜYAP’ta salon 8/811’de ağırlıyor.

Karim Rashid 25 Ocak 2024 Perşembe, saat 15.00 itibarıyla Kelebek standına konuk olarak genç tasarımcılarla tanışacak.

Yepyeni bir Kelebek Etkisi…

İstanbul Mobilya Fuarı’na güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya: “Geçtiğimiz yıl gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı kapsamında Kelebek Mobilya olarak ihracat anlamında çok ciddi ziyaretçi sayısına ulaşmıştık. Bu sene de aynı ivmeyi yakalayacağımıza hiç şüphem yok. Geçtiğimiz günlerde Köln Mobilya Fuarı’ndan da büyük başarılarla döndük. Fakat İstanbul Mobilya Fuarı bizim için ayrı bir öneme sahip. Dünya mobilyasının kalbi bu fuar sayesinde Türkiye’de atıyor, bu da Türk mobilya sektörünün ihracat hacmini büyütüyor” dedi.

Sözlerine fuarda sergiledikleri ürünler hakkında bilgi vererek devam eden Kaya, şunları söyledi; “2023 yılının Nisan ayında büyük bir lansmanla global tasarım vizyonumuzu duyurmuştuk. Global tasarım vizyonumuz kapsamında dünyaca ünlü tasarımcı ve küratör Karim Rashid ile iş birliği yaptık. Fuarda Karim Rashid’in tasarladığı ürünlerimiz de yerini alacak. Bunun için de ayrıca bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Bu yıl da fuarda büyük bir büyüme elde etmeyi hedefliyoruz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL