• Geri dön

  • 1.943 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş ile Bahçe ve Balkonlarınızın Havasını Değiştirin;

BAHÇE VE BALKONLARINIZ DOĞTAŞ GARDEN İLE DAHA ESTETİK VE DAHA FONKSİYONEL OLACAK!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber bahçe ve balkonların tadını çıkartmanın da zamanı geldi. Doğtaş, şık tasarımlı Garden koleksiyonları ile bahçe ve balkonlarda geçirilen zamanı daha konforlu ve daha keyifli hale getiriyor.

Yaşam alanlarınızı özenle güzelleştiren Doğtaş, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Bir evin en keyifli alanını hiç kuşkusuz özenle dekore edilmiş bahçe ve balkonları oluşturmaktadır. Hem şık hem de fonksiyonel Doğtaş Garden koleksiyonları ile siz de evinizin dış mekanlarında oldukça şık bir ambiyans yaratabilir, mutlu anlarınıza keyif katabilirsiniz.

HEM BALKON HEM DE BAHÇEDE KULLANILABİLEN MOENA KOLEKSİYONU

Modern ve yuvarlak hatlı tasarımı ile mekanlarınıza yeni bir bakış açısı katan Moena Koleksiyonu, mekanın büyüklüğüne göre hem balkon hem de bahçe kullanımına uygundur. Evlerinizde kolayca kombin edebileceğiniz fonksiyonel tasarımı ile mekanın büyüklüğüne göre alternatif seçenekleri sunuyor. Moena koleksiyonu karşılaşabileceğiniz hava olaylarına karşı da güvenilirdir. Yağmura karşı su geçirmez özelliğiyle yoğun yağış alan bir iklim bölgesinde iseniz mobilyanızı her gün evinizin içine almak zorunda değilsiniz. Su geçirmemenin yanı sıra Rattan’dan üretilen koleksiyon UV ışınlarına maruz kaldığında herhangi bir yıpranma veya solma yapmaz. Dilerseniz balkon seti dilerseniz de çay seti olarak kullanabilirsiniz.

HAVA ŞARTLARINA DAYANIKLI VERONA OTURMA GRUBU

Minimal tarzı, yenilikçi ruhu ile hem tarz sahibi hem de kullanışlı alanlar yaratmak için tasarlanan Verona oturma grubu, sofistike enerjisi ile bahçenizin havasını ısıtmaya geliyor! Huzurlu bir enerji veren Verona oturma grubu ferah tasarımı ve sakin renk tonlarıyla mekanlarınıza kendine özgü tarzı ile yenilik getiriyor. 3’lü ve 2’li koltuk seçenekleri bulunan, çıkarılabilir minderleri dış mekan kullanımına uygun olup su itici yüzeye sahiptir. Tüm hava şartlarına dayanıklıdır.

SADE ŞIKLIK VE KONFOR BİR ARADA; VİTALİ OTURMA GRUBU

Vitali oturma grubu modern, yuvarlak hatlı tasarımı ile bahçe ve balkonlarınıza yeni bir bakış açısı katıyor. Çıkarılabilir minderleri, dış mekan kullanımına uygun olup su itici yüzeye sahiptir. Kendine özgü özel yüzeye sahip olup, masa üst yüzeyi mermer görünümlü olan koleksiyon tüm hava şartlarına dayanıklıdır. Yüksek ayak yapısı ile iç mekanda temizlik kolaylığı sağlar. Sade şıklık sevenleri zamansız tasarımı ve renkleriyle cezbeden Vitali oturma grubu, rahat oturumuyla tam bir konfor ürünü olarak bahçe ve balkonlarınızda yerini almaya hazır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL