• Geri dön

  • 379 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Türkiye'nin müşteri memnuniyetini değerlendiren tek platformu Şikayetvar tarafından düzenlenen 9. Achievement In Customer Excellence (A.C.E Awards), bu yıl 60 farklı kategoride toplam 118 markanın başarısını ödüllendirdi. Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, A.C.E. Awards Ödül Töreni’nde yatak kategorisinde Diamond ödülüne layık görülerek başarısına bir yenisini daha ekledi.

Şikayetvar Platformu, 23 yıllık tecrübesiyle mükemmel müşteri deneyimini yaşatan markaları dokuzuncu kez ödüllendirdi. Şikayetvar tarafından 1.5 milyondan fazla müşteri memnuniyeti anketi sonucunda belirlenen "Müşteri Deneyim Endeksi"ne dayanarak yapılan değerlendirme sonucunda, mükemmel müşteri memnuniyeti deneyimi sağlayan markalara Diamond, Gold ve Silver olmak üzere üç farklı kategoride A.C.E. Awards ödülleri takdim edildi.

Lova Yatak, Müşteri Deneyiminde Zirveye Yükseldi

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da gerçekleşen ödül töreninde, Türkiye'nin rahat uyku markası olan Lova Yatak, A.C.E Awards 2024 Ödül Töreni’nde Diamond derecesiyle taçlandırıldı.

A.C.E. Awards'ta bu yıl kusursuz müşteri deneyimini yaşatan 118 markanın ödüllerine kavuştuğu görkemli gecede davetliler, unutulmaz anlar yaşayarak iş dünyasındaki diğer profesyonellerle tanışma ve etkileşim kurma fırsatını da yakaladılar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL