• Geri dön

  • 1.957 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global mobilya markası Doğtaş, yurtiçi atılımlarına devam ediyor. Artvin- Hopa’da yeni mağaza açılışını gerçekleştiren Doğtaş, trend mobilyalardan yaşam alanlarına şıklık katan home ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesini Hopa’lı misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Yaşam alanlarını zenginleştiren tasarımları, üstün konfor ve kalitesiyle Türk mobilyasının dünyadaki parlayan yıldızlarından Doğtaş yurtiçi atılımlarına bir yenisi daha ekledi. Artvin-Hopa’da açılan yeni mağazasıyla, 2 katlı, 1000 m2’ alanda konumlanan Doğtaş, tarz ve uyumun bir arada sunulduğu modern, şık ve fonksiyonel tasarımlarını Artvinli müşterileriyle buluşturdu.

Karadeniz'in incisi Artvin- Hopa’da gerçekleşen açılışa Hopa Kaymakamı Burak Cimşir, Ak Parti Hopa ilçe Başkanı İsmail Uzun, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf Odası Başkanı Osman Küçükali, Hopa Spor Kulübü Başkanı Lütfü Koçak, gibi isimlerin yanı sıra Doğtaş ve Lova markalarının kıymetli yöneticileri ile çok sayıda davetli ve basın mensubu katılım gösterdi.

TREND ÜRÜNLER VE EŞSİZ TASARIMLAR ARTVİNLİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Evleri eşsiz tasarımla donatacak trend mobilyalarla yaşam alanlarına şıklık ve zevk katan Doğtaş, evlenenler, evini yenileyenler ya da dekorasyon ihtiyacı olanların istek ve ihtiyaçlarını en iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında destek olmaya devam ediyor. Doğtaş’ın yeni koleksiyonları, home ürünleri, çocuklar için konfor ve eğlencenin adresi ‘Genç’ koleksiyonları, balkon ve bahçelerde bahar, yaz aylarının keyfinin doyasıya çıkarılacağı ‘Garden’ ürünleri yeni mağazalarında misafirlerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL