• Geri dön

  • 1.474 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


En başarılı bayiler ödüllendirildi

Kelebek Mobilya Kaptanlar Zirvesi Gerçekleşti

İlklerin markası Kelebek Mobilya, sektördeki lider konumunu daha da güçlendirmek ve geleceğe yönelik stratejilerini paylaşmak amacıyla bayi toplantısı gerçekleştirdi. “Kaptanlar Zirvesi” temasıyla gerçekleştirilen bayi toplantısı sonrası en başarılı bayiler Kelebek Mobilya tarafından ödüllendirildi

Mobilya sektörünün öncü markası Kelebek Mobilya, Türkiye genelinde en yüksek ciro yapan yurt içi bayileriyle bir araya gelerek, teknolojiye ve üretim tesislerine yapmış olduğu yatırımları bayilerine tanıtarak 2023 büyüme stratejilerini değerlendirildi.

Sektördeki konumu ve global tasarım vizyonuyla ön plana çıkan Kelebek Mobilya, başarılı bayilerini ödüllendirdi. Bayi toplantısında ortak hedefler doğrultusunda yapılan değerli paylaşımlar, Kelebek Mobilya ve iş ortaklarının birlikte yürüttüğü başarılı yolculuğun bir parçası oldu. Bayi toplantısı sırasında bilişim ve teknoloji alanında uzman konuşmacı, yazar ve gazeteci M. Serdar Kuzuloğlu, bilgi ve deneyimlerini bayilere ve Kelebek Mobilya ekiplerine aktardı.

Bolu’da gerçekleşen toplantıda grubun büyüme planlarından ve yatırımların öneminden bahsederek, Kelebek Mobilya’nın sektördeki yerini açıklayan Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Sektörün en hızlı büyüyen mobilya markası olarak, iş ortaklarıyla birlikte dünyada da büyümeye devam ediyor. Kelebek Mobilya’nın gelecek başarıları için sürekli Ar-Ge ve teknolojiye yatırım yaparak müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Kelebek Mobilya’nın kanatlanarak bir dünya markası olması için emin adımlarla ilerliyoruz.”

Kelebek Mobilya’nın son dönemdeki büyümesini rakamlarla aktaran ve 2030 yılı gelecek marka vizyonuyla ilgili bilgiler veren Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya, “Cumhuriyet’in ilanıyla kanatlanan Kelebek Mobilya, sektöründe hızla büyümeye devam ediyor. Artan satış kanalı sayısıyla ürün ve hizmet kalitesini her dönem artırmayı başaran Kelebek Mobilya'nın başarısının arkasında, çalışanlarının özverili çalışması, bağlılık duygusu ve müşteri odaklı hizmet anlayışı bulunuyor. Aynı heyecan ve azimle yoluna devam eden Kelebek, mobilya sektöründe öncülüğünü koruyarak lider bir marka olarak mobilya sektörüne yön vermeye devam edecek” dedi.

Markanın pazarlama ve iletişim stratejilerini aktaran Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan konuyla ilgili şunları söyledi: “Cumhuriyetin 100. yılında global tasarım vizyonumuzla ilerlemeye devam ediyoruz. Dünyadaki tasarım trendleriyle dizayn edilmiş ulaşılabilir fiyatlı ürünlerimiz, dünya genelinde 15’e yakın ülkede tüketicisiyle buluşuyor. Müşterilerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, onların yaşam tarzlarına uygun ürünler geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. İnovatif bakış açımızla o senenin trend ve dinamiğine uygun olarak çıkardığımız koleksiyonlarımız, yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam edecek. Aynı zamanda çevre dostu üretim süreçleri ve sürdürülebiliği odak noktamıza alarak geleceğimizi ve gezegenimizi koruma misyonumuzu sürdüreceğiz.”

Etkinlikte bayilere başarılarından dolayı plaketleri verildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL