• Geri dön

  • 1.691 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kendine özgün tasarımları ile konforunuzu arttıran Doğtaş, Genç odaları ile benzersiz deneyimler sunuyor. Dinlenme, uyuma, barınma gibi temel ihtiyacımız olan evlerimize kaliteli, eşsiz ve yaşam tarzımıza uygun bir hava katan Doğtaş, Genç Odaları ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Lilly, Greta, Theo ve Türkiye’nin ilk oyuncu odası olma özelliğini taşıyan Gamer Odası seçeneğiyle birçok kişiyi özgün tasarımlarla buluşturuyor.

Yorucu geçen bir günün ardından evimizin konforu, kendimizi güvende hissetmemiz, dinlenip enerji toplamamız için büyük önem taşımaktadır. Evlerimizde salonumuz, mutfağımız, oturma odamızın yanında en önemli yaşam alanlarından biri de çocuk odalarıdır. Çocukların rahatça vakit geçirebilmesi, öğrenebilmesi ve dinlenebilmesi en dikkat edilen hususlarındandır. Geniş ürün yelpazesi ile evimizin konforunu arttırmayı ilke edinmiş olan Doğtaş, çocuk odalarının tasarımı, güvenliği, fonksiyonelliği ve çocuğun yaşına uygunluğu ile farklı hizmet ve ürünler sunmaktadır.

PRENSESLERE YAKIŞIR ŞIKLIK

Doğtaş, kullanıma sunduğu ürünler ile kendimizi özel hissetmemizi sağlamaya devam ediyor. Açık meşe, krem ve pembe renkli ahşap malzemelerin bir arada kullanılmasıyla hoş ve estetik bir görünüm elde eden Doğtaş, Lilly Genç Odası ile prenseslere yaraşır zarif bir görünüm sunmaktadır. Dairesel ve kavisli formlar ile hoş bir görümüm kazanan ürünler, su yeşili kulp ve aksesuarlar ile renkliliğini arttırıyor. Krem rengi metal ayaklar ile mobilyaları en hoş şekilde tamamlamaktadır.

ORMANDA HİSSİYATI VEREN TASARIM

İçine adım atar atmaz kendinizi egzotik bir ormanda gibi hissetmenizi hedefleyen Doğtaş, Greta Genç Odası ile bu imkânı gençlerle buluşturuyor. Greta Genç Odasının tasarımını oluşturan Doğtaş, ilhamını hoş bir kokusu bulunan ve güzel çiçeklerden oluşan sardunya bitkisinin en güzel tonlarından aldı. Yeşilin huzur veren tonlarını kullanmayı amaçlayan Doğtaş, Greta Genç Odasında bulunan ürünlerin gövdelerinde kullanılan egzotik meşe, yumuşak hatlara sahip taş kulplarla bir araya gelmektedir. Ayrıca tüm parçalarında kullanılan yüksek metal ayaklar, Greta Genç Odası’na modern bir dokunuş sağlıyor. Greta Genç Odası ile Doğtaş, karyola, komodin, çalışma masası, kitaplık ve kapaklı dolap gibi pek çok imkânı bir arada sunmaktadır.

MODERN TASARIMI İLE MOTİVASYONUNUZ YÜKSELECEK

Modern bir tasarım anlayışı ile Theo Genç Odasını hazırlayan Doğtaş, meşe ve defne renkleri ile hem sıcak hem de doğal bir görünüm sunmaktadır. Ahşabın deri ve metal detaylar ile kombinlediği Theo Genç Odası, modern tarzını güçlendirirken dinamikliğini de arttırmaktadır. Çalışma ve dinlenme alanları oluşturmak için birbirinden kullanışlı parçalardan oluşan genç odası takımının çalışma masası da kullanışlılığı ile öne çıkıyor. USB şarj girişinden yazı panosuna, kalemlikten raf ünitesine kadar pek çok yardımcısı bulunan çalışma masası, çalışma motivasyonunuzu arttırmaya devam edecek. Karyola başlığındaki cepler ise tabletten telefona, kitaptan dergiye kadar pek çok eşya için kullanışlı bir alan oluşturmaktadır. Siz de modern, işlevsel ve konforlu bir genç odası arıyorsanız her bir detayı özenle hazırlanmış Theo genç odasını tercih edebilirsiniz.

OYUN KALİTENİZ DOĞTAŞ İLE ARTACAK

Günümüzde gençlerin en çok vakit geçirdiği odaları teknolojik ürünler oluşturmaktadır. Hem teknoloji keyfinizi hem de oyun kalitenizi arttırmayı amaçlayan Doğtaş, Gamer Oyuncu Odası ile bireylerin oyun deneyimini en iyi şekilde yaşamalarına yardımcı olan kişisel ve eğlenceli bir oda oluşturdu. Doğtaş, gençlerin uzun süre bu alanda vakit geçirdiğini düşünerek ergonomik bir oda tasarlamakla birlikte, tüm odaya yayılan ve değişen RGB renklerdeki ışık sisteminden, özel aksesuar alanlarına birçok detayın yer aldığı hoş ve estetik bir oda sunmaktadır. Gamer odasında kullanılan RGB renklerdeki led aydınlatmalar, kitaplık, dolap, ayna, raf ve oda aksesuarlarında odanın ruhunu oyunculara göre tasarlamanın anahtarını oluşturuyor. Gamer odası yatak başına sabitlenmiş kumanda ile oda sahibine aydınlatma rengini değiştirme ve özelleştirme şansı da sunmaktadır. Ayrıca yatak başında Bluetooth bağlantılı ses sistemi ve USB şarj adaptörünün yanı sıra bilgisayar masasında kablosuz şarj ve gizli priz özellikleriyle de oyunculara teknolojik bir fonksiyonellik sunuyor. Gün içerisinde masa başında uzun süre geçiren gamerları önemseyen Doğtaş, sunmuş olduğu özel tasarımlı masa ile oyunculara birçok pratik özellik imkanı sağlıyor. Masa altında bulunan prizler ve bardaklık gibi ayrıntılar da, koleksiyonu inceleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Koleksiyonun öne çıkan mobilyalarından gamer koltuğu, ergonomik tasarımıyla oyuncuya ekstra konfor sunmayı hedeflemektedir. Doğtaş gamer oyuncu odası ile dekoratif ve pratik bir odayı hayata geçirerek, Türkiye’deki ilk gamer odasını oyun severlerle buluşturdu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL