• Geri dön

  • 3.168 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş’ın yepyeni koleksiyonu Arora’nın modern stil notaları, yaşam alanlarında fonksiyonel şıklıkla konforu buluşturuyor.

Arora Koleksiyonu; koltuk takımından, yemek odasına, TV alanından, yatak odasına kadar tüm yaşam alanlarına klasik tarzın şıklığını modern yaşam ihtiyaçları ve trendleriyle harmanlayarak taşıyor.

Deri ve şönilin buluşması; Arora Koltuk Takımı

Doğtaş’ın yepyeni koleksiyonu Arora’nın koltuk takımları yaşam alanlarındaki klasik havayı modern detaylarla tamamlıyor.

Kol üstü ped detaylı, deri kapitoneli kol yapısıyla tasarım farklılığı sunan Arora Koltuk Takımı, sırt kısmında bulunan düğme ayrıntısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sırt minderli ve mindersiz alternatifli modülleriyle ile de ayrışan Arora Koltuk Takımı, click clack mekanizmalı yatak olma özelliği sayesinde günlük hayatı kolaylaştırırken, deri kaplamalı bazasıyla şık bir oturum zevki sunuyor. Tasarımı tamamlayan şönil, deri ve desen kumaşlarıyla farklı zevklere uygun dekorasyon alternatiflere sahip takım, rahat oturumunun sağladığı konfor hissinin yanı sıra; ceviz ve füme-krom renk alternatifli yüksek ayak yapısıyla temizlik kolaylığı sağlıyor.

Arora Koltuk Takımı’nın tamamlayıcısı Arora TV Ünitesi ise, modüler yapısı sayesinde ufak alanlara çözüm sunarken, geniş alanlarda alternatif kullanıma olanak sağlıyor.

Modern ve yalın; Arora Yemek Odası

Arora Yemek Odası, modern ve yalın tasarım ışığının, çizgilerindeki kusursuz yansımasıyla dikkat çekiyor. Yemek odası, koton gri ve antrasit renklerinin uyumlu bileşiminde, zarif bir tasarım bütünlüğü yakalıyor. Özgün detaylara sahip koleksiyon, modül renklerinin yanı sıra, mermer desenli şerit detayıyla estetik duruşunu güçlendiriyor. Masa gövdesinde alt ve üstte kullanılan ince tablaya ek olarak, patlı yan dikmeler ürüne derinlik katıyor. Geometrik formlu tasarımıyla uyum içerisindeki füme kromaj kulplar ve ayaklar Arora Yemek Odası’nın yalın çizgisine ışıltılı bir modern dokunuş sağlarken, döşeme kısmındaki kapitone detaylar, koleksiyonun estetiğiyle uyumlu bir duruş sergiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL