• Geri dön

  • 287 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


“Sizi anlayan tasarımlar” mottosuyla Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonuyla hazırladığı birbirinden özel koltuk takımlarını kullanıcıların beğenisine sunuyor

Eşsiz ve zarif tasarımlarıyla mobilya sektörünün öncü markası Kelebek Mobilya, farklı renk kombinasyonlarına sahip koltuk takımlarıyla salonları güzelleştiriyor. Sıradanlığa meydan okuyan Kelebek Mobilya, Türkiye’de tasarım trendlerine yön vermeye devam ediyor. Konfor ve rahatlık ön planda tutularak özenle hazırlanan koltuk takımları, yaratıcı renk kombinasyonları ve farklı dekorasyon tarzlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanırken kullanıcı dostu yapısıyla da bu yıla damga vurmaya hazırlanıyor.

Yaşam Alanlarındaki Doğallığın Temsilcisi: Lora Koltuk Takımı

Özel tasarım çizgisiyle yaşam alanlarına doğal dokunuşlar yapan Lora Koltuk Takımı, sadelik ve fonksiyonelliği birleştiriyor. Ergonomik tasarımıyla yatak olma özelliğine sahip Lora, keten dokulu kumaşı ve ceviz renk ayaklarıyla bütünlük yakalıyor.

Sakinliğin buluşma noktası Lora Tekli Koltuk, dekoratif dikiş detaylarıyla göze çarpıyor. Sağlam yapısıyla salonların gözdesi haline gelen Lora Koltuk Takımı, üçlü ve ikili modül seçenekleriyle dar alanlara pratiklik kazandırıyor.

Konfor ve Estetiğin Uyumlu Dansı: Eva Koltuk Takımı

Modernizm ve yüksek konforun buluşma noktası Eva Koltuk Takımı, krem ve somon renklerinin birleştirici gücüyle salonlarda yer almaya hazırlanıyor. Oval kol ve sırt yapısıyla televizyon izlemeyi dinlendirici hale getiren Eva, uzun ömürlü sünger yapısı ve rahatlığıyla ön plana çıkıyor. Kelebek Mobilya’nın yenilikçi tasarım anlayışı ile hazırlanan Eva Koltuk Takımı, kalite ve dayanıklı yapısıyla göz kamaştırıyor. Ekstra depolama alanıyla dikkatleri üzerine çeken Eva, ferah ve şıklığın temsilcisi olarak yer alıyor.

Pratik ve Şık Tasarımıyla Nostaljik Bir İmza: Noira Koltuk Takımı

Retro ve spor çizgiler taşıyan Noira Koltuk Takımı, yumuşak yapısı ve kendinden desenli kumaşlarıyla salonlara enerji katıyor. Üçlü ve ikili modüllerinde bulunan ters makas mekanizması sayesinde yatak olarak kullanılabilme özelliğini taşıyan Noira, turuncu, yeşil, füme ve mavi renk seçenekleriyle kişiye özel hazırlanabiliyor. Günlük kullanımda oluşabilecek leke ya da kirleri yüzeyinde hapsetmeden kolay temizleme fırsatı sunan Noira, ekstra sandıklarıyla pratik bir tercih oluyor. Yaşamın dinamik ihtiyaçlarına cevap veren Noira Koltuk Takımı, geçmiş dönemlerin tarzını ve estetiğini bir araya getirerek karakteristik bir nostalji oluşturuyor.

Pati Dostu Kumaşla Hazırlanan Desna Köşe Koltuk

Geniş oturma alanıyla keyifli zaman geçirten Desna Köşe Koltuk, modern yaşamın konfor ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yeni nesil pati dostu kumaş teknolojisiyle hazırlanan Desna Köşe Koltuk, tüy ve kirlerin kolaylıkla temizlenebilme fırsatını sunuyor. Salonlara sakinleştirici bir hava katan Desna Köşe Koltuk, koyu renk tonlarıyla hayvanseverlerin tercihi olmaya hazırlanıyor. Hem yatak hem de sandık özellikleriyle ön plana çıkan Desna, kullanışlı yapısıyla yaşam alarına rahat bir şıklık kazandırıyor. Sağlam yapısıyla beğenileri toplayan Desna Köşe Koltuk, farklı renk seçenekleriyle her zevke ve yaşam alanına uyum sağlayabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL