• Geri dön

  • 1.705 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


TÜRKİYE’DE RAHAT UYKUNUN ADRESİ: LOVA YATAK

İDEAL YASTIK SEÇİMLERİ UYKU KALİTESİNİ ARTTIRIYOR!

Sağlıklı yaşamın ve güne zinde başlayabilmenin birinci koşulu, gece rahat ve konforlu bir uykudan geçiyor. Rahat bir uyku yaşam kalitemizi de yükseltiyor. Elbette uyumak tek başına yetmiyor. Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, nasıl bir yatakta ve nasıl bir yastıkta uyuduğunuzun oldukça önemli olduğunu vurgulayarak doğru yastık seçimi ile mutlu ve enerjik uyanmayı vaadediyor.

Tüm yaşamımızı etkileyen sağlıklı bir uyku için yastık seçimi çok önemlidir. Sağlıklı duruşu korumak için her uyku pozisyonuna farklı bir yastık tipi gerekir. Vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun yatak seçenekleriyle uykunun en rahat halini vaadeden Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, farklı uyku ihtiyaçlarına göre en doğru yatak ve yastık seçimini mağazalarında fizyoterapistler eşliğinde sunuyor.

Yoğun ve yorgun geçen bir günün ardından geceleri rahat ve konforlu bir uyku için yapacağınız doğru yastık seçimi, mışıl mışıl bir uykunun ardından güne zinde başlamanın kapılarını aralıyor.

İDEAL YASTIK SEÇİMİNE FİZYOTERAPİST DOKUNUŞU!

Her insanın geceleri çok daha rahat uyuduğu, daha rahat uykuya daldığı ve güne daha rahat başlamasını sağlayan bir uyku pozisyonu vardır. Bazı insanlar sadece yan yatarak uykuya dalabilirken, bazı insanlar da sırt üstü uyumayı tercih ederler. Uyku pozisyonunuz ne olursa olsun ideal yastık seçiminde vücudun uyurken aldığı şekle göre en doğru yastığı bulmamızda etkili oluyor.

Örneğin sırt üstü uyumayı tercih edenler için boyun ve baş bölgesini rahatsız etmeyecek ve omurganın doğal şeklini koruyacak yastıkları seçmeleri, hayat kalitelerini önemli ölçüde etkiliyor.

Yana doğru uyuyan kişiler için yastık seçiminde dikkat etmeleri gereken en önemli nokta yastığın boyunlarının yastıkla temas eden noktasının boyunlarını destekleyip desteklemediğidir.

Yüz üstü uyuyanlar için ise geceleri daha rahat nefes almalarına yardımcı olacak ince formlu yastıkları tercih edebilirler.

YATAK TARZINIZ YASTIK SEÇİMLERİNDE ÖNEMLİ BİR KRİTER!

Doğru yastığı seçmek için yatağınızı da iyi tanımak gerekir. Çünkü ideal yastık yatağın sertliğine ve yumuşaklığına göre değişkenlik gösterir. Eğer yatağınız yumuşaksa yattığınız zaman vücudunuz yatağa gömülecektir ve bu durumda ideal şeklini korumak için ince bir yastık tercihi yapılmalıdır. Eğer yatağınız sert ise vücudunuz yatağa gömülmeyeceği için başınız bedeninize göre yüksekte kalacaktır. Bu sebeple tercih edilen yastığın yüksek olması gerekmektedir.

Doğru yastık seçimi yaparken baş, boyun ve omurgayı nötr hizada tutarak omurganın doğal eğriliğine de uyum göstermelidir.

BU YASTIKLAR KONFORLU UYKUYA DAVET EDİYOR!

Hayat ve uyku kalitesini önemli ölçüde iyileştiren Visco Yastıklar, özellikle eklem ve omurga rahatsızlıkları bulunan kişilerin bir numaralı tercihi oluyor.

Geceleri terledikleri için uyku problemi yaşayan kişiler seçimini Isıyı Dengeleyen Yastıklar ile yapıyor. Bu yastıkların en önemli özelliği ise içinde bulunan hava kanalları ile ısıyı dengelerken nem oluşmasını ve terlemeyi önlüyor.

Kuş Tüyü ve Yün Yastıklar, vücut ısısını dengeleyen yapısı ile daha konforlu ve daha rahat bir uyku için tasarlandı. Nefes alan kumaşları sayesinde terlemeyi önlerken hafif ve yumuşacık formalarını uzun süre koruyabilmesinin yanı sıra ısıyı hapsetme özelliği de oldukça yüksektir.

Her mevsim tercih edilebilen Elyaf Yastıklar, hava geçirgen yapısı ile kumaşın yalıtım özelliği kazanmasını destekliyor. Yumuşacık formu ve dayanıklı yapısı ile Pamuk Yastıklar, son derece rahat olması ile geceleri konforlu bir uyku çekmenize yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL