• Geri dön

  • 1.681 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


TÜRKİYE’NİN RAHAT UYKU UZMANI: LOVA YATAK

KAVURUCU SICAKLARDA SERİN VE KONFORLU UYKU ORTAMINIZI OLUŞTURUN!

Yaz günlerinde artan sıcaklık nedeniyle evimizin her köşesinde o hafif esintiyi arıyoruz. Özellikle kavurucu sıcaklarda hassas olduğumuz konulardan biri de yazın serin tutan, terletmeyen pikeler oluyor. Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, yumuşak tuşeli ‘‘Amy Pike’’ ile yatak odalarına yaz esintisini taşıyarak uykunuzda serin ve konforlu bir ortam oluşturuyor.

Güne güzel başlamanın ve enerjisi yüksek şekilde devam edebilmenin yolu kaliteli bir uykudan geçiyor. Kaliteli uykunun gereklerinden biri konforlu yataklar olduğu kadar tercih edilen tekstil ürünleri.

Son teknoloji kullanılarak üretilen ergonomik yatak tasarımları, şık ve özgün ev tekstili ürünleriyle tüketicilerin beğenisini toplayan Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, yaşam alanlarınızı güzelleştirmeye devam ediyor.

KUSURSUZ KONFOR HİSSİ İLE UYKU DENEYİMİNİ İYİLEŞTİRİYOR

Lova Yatak, yaz aylarının kendini göstermesiyle birlikte yatak odalarında kavurucu sıcaklardan etkilenmeden serin ve konforlu bir uyku isteyenler için % 60 pamuk % 40 bambu kumaş birlikteliğinden oluşan yumuşak tuşeli “Amy Pike” ile geceleri mışıl mışıl bir uykunun kapılarını aralıyor.

Uykuda konfor ve mutluluğa ilham kaynağı olan ‘‘Amy Pike” ile şıklığı ve rahatlığı bir araya getirmeniz mümkün. “Amy Pike”, bambu ve pamuk kumaşın birleşimiyle nefes alabilen yapısı sayesinde yaz aylarında terlemeyi önleyerek konforlu bir uyku deneyimi vadediyor. Klima etkisi sayesinde vücudu serin tutuyor. Efektif kullanımının yanı sıra modern tasarımı ve parlaklığı ile de yatak odalarına şık bir görünüm kazandırıyor.

VÜCUDA NEFES ALDIRAN PİKE

Yumuşak tuşeli “Amy Pike” bunaltmayan yapısı ve dayanıklılığı ile yazın terle uyanmayı önleyerek, uykunuzun bölünmesinin önüne geçiyor ve uyku konforunu ikiye katlıyor.

Her daim yenilenen ev tekstil ürünleriyle öne çıkan Lova Yatak, “Amy Pike” ile yatak tekstili koleksiyonunda modern bir duruş yansıtırken uyku deneyimini yepyeni bir seviyeye taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL