• Geri dön

  • 2.743 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Güne zinde başlamanın en önemli anahtarı iyi bir uyku. Rahat bir uyku yaşam kalitemizi de yükseltiyor. Sağlıklı bir uykunun yolu ise vücut yapınıza uygun konforlu bir yatak seçiminden geçiyor. Farklı uyku ihtiyaçlarına göre yatak seçenekleriyle öne çıkan, Türkiye’nin rahat uyku markası LOVA YATAK, fırsat kampanyalarıyla yeni yılda da yatak odalarını konforlu hale getirmeye devam ediyor. Kullanıcısını uykunun en iyi halini keşfetmeye davet eden Lova Yatak, yüksek teknoloji üretimi yatakları ve tasarımlarıyla fark yaratan ev tekstili ürünleriyle 2023’te de eşsiz olma iddiasını sürdürecek.

Yeni bir yıl, yepyeni umutlar demek. Değişikliğin, yeniliklerin başlangıcı demek. Ergonomik tasarımları, son teknoloji kullanılarak üretilen yatakları ile fark yaratan rahat uyku uzmanı Lova Yatak, 2023 yılına sayılı günler kala yatak odalarını yenilemek ve yaşam alanlarında fark yaratmak isteyenlere taze bir dokunuş yapıyor.

Lova Yatak, yeni yılda da vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun yatak seçenekleriyle uykuda rahatlığı sunarken, şık ev tekstili ürünleri ve aksesuarları ile yaşamlarına bütünsel bir güzellik katmak isteyenlere özgünlük vadediyor.

YENİ YILA YENİ BİR DOKUNUŞ

Rahat bir uyku sağlıklı, dinamik kaliteli yaşamın anahtarı. Farklı uyku ihtiyaçlarına ve vücut tipine göre en doğru yatak ve yastık seçimini mağazalarında fizyoterapistler eşliğinde sunan Türkiye’deki ilk firma olma ayrıcalığını taşıyan Lova Yatak, kullanıcısına en rahat uykuyu vadediyor. Yeni yılda yatak odalarında değişiklik yapmak, kaliteli uykuya kavuşmak isteyenler için ise yılbaşına özel fırsatlar oluşturuyor.

Lova yatak, özgün ev tekstili koleksiyonunu ile yeni yılın ruhunu evlere taşırken tüm yatak ürünlerinde uyguladığı yüzde 30‘a varan indirim kampanyasıyla bütçe dostu seçenekler sunuyor.

SADELİK VE ŞIKLIK BİR ARADA

Ev tekstili kategorisinde geniş ürün portföyü ile dikkat çeken Lova Yatak’ın yeni yıl konseptinde öne çıkan ürünleri arasında yer alan Elda nevresim takımı ve Perla yatak örtüsü, sadelik ve şıklığı bir arada sunarken, yeni yıla mutlu uyanmak isteyenlere sımsıcak bir kış vadediyor.

Yumuşak dokusuyla koltuklarda hem rahatlığın hem de şıklığın göstergesi Terra koltuk şalı ve desenleriyle evinizi zenginleştiren Flowers ve Dot dekoratif yastıklar ise ev dekorasyonunda fark yaratmak isteyenler için alternatif seçeneklerden.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL