• Geri dön

  • 2.598 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Gençlerin yaşam alanının kalitesi, başarılarında, günlük yaşamında büyük etkiye sahip. Yeni eğitim dönemine hazırladıkları, başarı için enerji depoladıkları sömestr tatili, yaşam kalitesini artırmak için önemli fırsat zamanı. Doğtaş Mobilya’nın Soren Genç Odası koleksiyonu gerek tasarımı gerek renkleri gerekse de ürün kalitesiyle gençlerin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik tasarlandı.

Yaşam alanının kalitesi gençlerin günlük yaşamında oldukça etkilidir. Ferah, uyumlu, huzurlu, enerji veren bir oda, ders çalışmadan uyku düzenine kadar birçok noktada büyük öneme sahip. Gençlerin yeni eğitim dönemi için enerji depoladığı sömestr tatili yenilenme için önemli fırsat. Doğtaş Mobilya’nın ‘’Soren Genç Odası’’ koleksiyonu gerek tasarımı gerek renkleri gerekse de ürün kalitesiyle gençlerin yaşamın kalitesini arttırmaya yönelik tasarlandı.

RENK ÇEŞİTLİLİĞİ KULLANIM KOLAYLIĞI BİR ARADA

Karyoladan çalışma masasına, kitaplıktan şifonyere, halıdan kırlente gerekli olan her ürünün yer aldığı Soren Genç Odası koleksiyonu üç farklı renkte suntalamın kombinasyonundan oluşmaktadır. Açık meşe, antrasit ve mavi renkli suntalam dekorlar kullanılmıştır. Dolap kapaklarında, seriye özel desen baskı bulunmaktadır. Üründe siyah mat düğme kulp kullanılmıştır. Modüllerde yüksek metal ayak bulunmaktadır. Yatak başlığı için desen kumaş ile birlikte, lacivert ve kiremit renklerinde iki alternatif kumaş seçeneği bulunmaktadır. Metal ayaklar RAL 8001 özel renk ile boyalıdır. Dolap kapaklarında görünen özel desen, başlıkta kullanılan kumaşta da uygulanmıştır. Dolap kapaklarında bas-aç, uygulaması bulunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL