• Geri dön

  • 320 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya’nın Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliği ile geçen sene kadınlar gününde başlattığı projenin ilk senesinde, yüzlerce lise, meslek okulu ve üniversite öğrencisi olan kız çocukları için burs sağlandı

Geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem felaketi sonrası gerçekleştirdiği yardım kampanyalarınn devamı olarak 8 Mart Kadınlar Günü’nü deprem bölgesindeki kız öğrencilere armağan eden Kelebek Mobilya, proje kapsamında deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş yüzlerce kız çocuğuna burs imkânı sağladı.

Daha fazla burs imkânı yaratabilmek ve daha fazla kız öğrencinin faydalanmasını sağlamak için projenin TEV burs fonundaki hesabına, yurt içinden ve yurt dışından dileyen herkes bağış yapmaya devam ederek deprem bölgesindeki kız çocuklarının eğitiminde “Kelebek Etkisi” yaratmaya ortak olabiliyor.

Hazırlanan Kurumsal Sorumluluk reklam filminde Kelebek Mobilya reklam yüzlerinden Nükhet Duru, Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi Sayışman, Cem Belevi ve Şebnem Sungur, “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesine destek vererek geçen sene olduğu gibi “Haydi Türkiye’m, kızlarımızın eğitimine kelebek etkisi yaratalım” mesajını veriyor ve deprem bölgesindeki kız çocukları için herkesi bağış yapmaya davet ediyor.

Projeyle ilgili detayları aktaran Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan: “Projemizle anne babasını depremde kaybetmiş 120 öğrenci Mart-Haziran 2023 tarihleri arasındaki 4 aylık en acil dönemde desteklendi. Bu öğrencilerden Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerin Tıp, Hukuk, Mimarlık, Türk Dili Edebiyatı, Matematik, Uluslararası İlişkiler, Elektrik Elektronik Mühendisliği gibi bölümlerin son sınıflarındaki kız öğrencilerin 30’u okullarından mezun oldu. 80 öğrencinin 2023-2024 öğretim dönemi desteklerine hemen başlandı. Hedefimiz 2024 sonuna kadar 1000 öğrenciye burs vermek” dedi.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=WwUyANS45mM

Künye;

Reklamveren: Kelebek Mobilya
Reklamveren Yetkilisi: Serkan Kaplan
Reklam Ajansı: Ultra
Yönetmen: Faruk Kaptan
Prodüksiyon: Imagine
Post Prodüksiyon: Mattepost
Müzik: Universal

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL