• Geri dön

  • 1.483 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Mobilya sektörünün öncü markası Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonu ve yenilikçi uygulamalarıyla Türkiye’nin döngüsel ekonomisine katkı sağlarken çevre dostu yaklaşımıyla yeşil geleceğe de adım atıyor.

Müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla mobilya kiralama hizmetini başlatan Kelebek Mobilya, kısa süreli ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak Türkiye’nin döngüsel ekonomisine katkıda bulunuyor. Türkiye’nin lider mobilya markası Kelebek, sürdürülebilir bir dünyayı destekleyen bu yaklaşımıyla müşterilerine örnek olmayı ve gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmayı hedefliyor.

Sürdürülebilir üretim yöntemleri ve çevre dostu malzemelerle üretim yapan Kelebek Mobilya, çevreyi ve doğayı koruyarak daha yeşil bir dünyaya adım atıyor. Döngüsel ekonomi modeliyle uyumlu olarak işletilen mobilya kirala konsepti, doğal kaynakları verimli kullanarak atık oluşumunu en aza indiriyor. Kelebek Mobilya hazırladığı mobilya kiralama modeliyle müşterilerine sürdürebilirlik konusunda ilham verme fırsatına sahip oluyor.

Mobilyaların tekrar tekrar kullanılma hizmetiyle tasarruflu döngüsel dönüşüm bakış açısına sahip olan Kelebek Mobilya, yenilikçi hizmetiyle ön plana çıkıyor. Günümüzün değişken ve hareketli yaşam tarzı geleneksel mobilya satın alma süreçlerini değişikliğe uğratıyor. Mobilya kiralama hizmetiyle çevresel etkileri minimum düzeye indirerek ilerleyen marka, yeniden değerlendirilen ürünleriyle yaşam alanlarına güzellik katmaya devam ediyor.

Mobilya kiralama hizmetiyle büyük bir avantaj sunduklarını belirten Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “İlklerin temsilcisi olarak, mobilya kiralama projemiz ilk etapta test amaçlı Ankara'da faaliyete geçiyor. Daha sonra 200'ün üzerinde Kelebek Mobilya mağazasında uygulanacak olan hizmetimizi, inovatif bakış açımızla daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz. Öte yandan Kelebek Mobilya olarak, döngüsel ekonomiye sağlayacağımız katkıyla gurur duyuyoruz.”

Mobilyaların taşınması, kurulumu ve bakımı gibi süreçler zaman alıcı ve maliyetli oluyor. Kullanıcılara sunulan pratik, ekonomik ve sürdürülebilir mobilya kiralama hizmeti, geçici ikametlerde yaşayanlara, öğrencilere veya sürekli iş seyahati yapanlara kolaylık sağlıyor. Kiralama sürecinde kurulum, montaj ve lojistik gibi işler mobilyakirala.com profesyonelleri tarafından gerçekleştiriliyor. Hizmetten yararlananlara zaman ve emek tasarrufu sunan Kelebek Mobilya, trendlere uygun yaşam alanları oluşturmaya yardımcı oluyor. Geniş ürün yelpazesi ve global tasarım vizyonuyla değişik tarzlarda mobilya seçme özgürlüğü sunan Kelebek Mobilya; modern, klasik, minimalist veya retro tarz mobilya seçenekleriyle müşterilerinin kişisel zevklerine uygun seçim yapma fırsatıyla ön plana çıkıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL