• Geri dön

  • 2.893 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş imzalı yepyeni köşe takımı Teos, spor tarzı ve rahat oturumuyla, ayrıcalıklı bir konfor hissi sunuyor. Yumuşak renk tonlarından ilham alan Teos’da, tasarımı öne çıkaran özel kapitone dikiş detayı, modern bir dekorasyon anlayışını ifade ediyor.

Dar mekanlara fonksiyonel çözüm;

Minimal tasarımıyla dar mekânlara fonksiyonel çözümler yaratan Teos Köşe Takımı, depolama alanı sunan sandık özelliği ve zero-wall mekanizmalı yatak olma özelliğiyle, bir köşe takımından fazlasını sunuyor. Kol kısımlarında bulunan USB alternatifiyle teknolojik işlev de sunan Teos, ceviz rengi ayaklarıyla sıcak bir dekorasyon anlayışını yansıtıyor.

Renk alternatifleri arasında turuncu ve vizon gri tonları bulunan Teos’da, ekose ve kazayağı desenlerinin yanı sıra, hâkî tonları ve kiremitler aksan renk olarak sunuluyor.

Mini ve midi kombinasyonlar;

Teos Köşe Takımı, bağımsız modüllerinin bir araya getirilmesiyle mini ve midi kombinasyon alternatifleri sunuyor. Ahşap ve toprak tonlarıyla mükemmel birliktelik sunan Teos, farklı zevklere göre Valeri orta sehpa, Selanik zigon sehpa ya da Adel yan sehpa ile tamamlanarak modern bir dekorasyon imkânı sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL