• Geri dön

  • 653 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya, Global Tasarım Vizyonunu Dünyaca Ünlü Efsane Tasarımcı Karim Rashid’in Rol Aldığı Yeni Reklam Filmiyle Tanıtıyor

Kelebek Mobilya minimalist çizgilerdeki yeni koleksiyonlarının altını çizmek amacıyla hazırladığı yeni reklam filmindeki görüntüler ve mesajlarla genç kuşakların hayatında da “Kelebek Etkisi” yaratmayı hedefliyor

Türkiye’nin 89 yıllık en köklü modern mobilya markası Kelebek Mobilya, geçmişinin getirdiği güvenle ve her daim yenilenen koleksiyonlarıyla tüketicilerin kalbindeki en sevilen mobilya markaları arasında hep ön sıralarda yer alıyor. Kelebek Mobilya şimdi de Global Tasarım Vizyonuyla yeni kuşakların beklentilerini anlayarak hazırladığı yeni koleksiyonlarıyla yeni kuşakların hayatında da “Kelebek Etkisi” yaratmayı hedefliyor.

Kelebek’in yeni reklam filmi, geçen yıl iş birliği içinde koleksiyonlar geliştirmeye başladığı tasarım dehası ve gurusu Karim Rashid’in verdiği “Kelebek Mobiya’nın Global Tasarım Vizyonunu daha da güçlendirmek için buradayım” mesajıyla başlıyor. Sonrasında ise Karim’in minimalist tasarım anlayışını yansıtan taslak çizimler ve Kelebek için özel olarak tasarladığı Flytopia Koleksiyonundan örnek ürünler yer alıyor. Filmin görüntülerine genç kuşak bir kadının mobilyadan beklentilerini özetleyen ve ünlü oyuncumuz Hazal Türesan sesinden “İyi bir tasarım seni tanımalı, estetik ve rahat olduğu kadar fonksiyonları ile de seni tamamlamalı, tarzını yansıttığı kadar ruhuna da iyi gelmeli” mesajları eşlik ediyor ve “Seni anlayan tasarımlar şimdi Kelebek’te” sloganıyla da genç kuşakları Kelebek koleksiyonlarını deneyimlemeye davet ediyor.

“Global tasarım vizyonumuzu Karim Rashid ile güçlendirmeye devam ediyoruz”

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, Kelebek Mobilya’nın yeni reklam filmi hakkında şunları söylüyor: “2024 yılının ilk reklam filmini ünlü tasarımcı Karim Rashid ile bir araya gelerek hazırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 89 yıllık tecrübemizle birlikte global tasarım vizyonumuzu güçlendirmek ve geliştirmek için özellikle Karim Rashid’in tasarım zekasından faydalanıyoruz. Yeni koleksiyonumuzda bulunan her bir ürünümüz yaşam alanlarına yeni hava katarak güzelleştirmeye devam ederken kişiselleştirilmiş deneyimlerle de yeni bir yolculuğa çıkarıyor.”

Kelebek Mobilya’nın yeni reklam filmini bu adresten izleyebilirsiniz:


Reklam filmi künyesi:

Reklamveren : Kelebek Mobilya

Reklamveren temsilcisi : Serkan Kaplan

Reklam Yapımcı : İlknur Bal Kutluay

Ajansı : Ultra

Yönetmen : Ecem Gündoğdu

Görüntü Yönetmeni : Tolga Kutluay

Dış Ses: Hazal Türesan

Yapım : Organik & Matte

Post prodüksiyon : Matte Post

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL