• Geri dön

  • 1.204 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Cumhuriyet tarihinin en köklü kuruluşlarından olan Kelebek Mutfak mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde açılan Kelebek Mutfak, yeni mağazasında yüksek teknoloji ve üstün kaliteye sahip ürünlerini tüketicilerle buluşturacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası ile ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kurulan Kelebek, büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin global mobilya markası Kelebek Mutfak, yeni mağaza açılışını Fethiye’de gerçekleştirdi. İş insanı Fikret Ünver ve Sevilay Ünver’in Fethiye’ye kazandırdığı Kelebek Mutfak, Adnan Menderes Bulvarı No:103/2’de faaliyete başladı.

KELEBEK MUTFAK YENİ MAĞAZASINDA MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Kelebek Mutfak, modern ve klasik olmak üzere en yeni ve seçkin ürün modellerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Müşterilerine ücretsiz projelendirme hizmeti sunan Kelebek Mutfak, ihtiyaç ve beklentilere uygun şekilde mutfakların tasarlamasına yardımcı oluyor. Fethiye şubesi 170 m2’lik alanda açılışını gerçekleştiren Kelebek Mutfak, tarz ve uyumun bir arada sunulduğu modern, şık ve fonksiyonel tasarımlarını yeni müşterileriyle buluşturuyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Kelebek Mutfak Banyo Genel Müdürü Tolga Kaya, Kelebek Mutfak Yöneticileri ve STK başkanlarının yer aldığı açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Sevilay Ünver; “Kelebek Mutfak, Türkiye’de mutfak sektöründe uzun yıllardır tanınan bir marka. Bu markanın bayisi olmanın getirdiği güven, marka bilinirliğinin çok büyük avantajları var.” şeklinde konuştu. Fikret Ünver ise Fethiye’de mobilya sektöründe bir eksiklik olduğunu ve bu sebeple Kelebek Mutfak Banyo’yu açtıklarını ifade etti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL