• Geri dön

  • 1.737 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


DOĞTAŞ’TAN MAYER HOME OFFİCE KOLEKSİYONU

EVDEN ÇALIŞMANIN EN KEYİFLİ HALİ!

Yaşam alanlarınızı özenle güzelleştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Eve iş getirenler, işini evinden yürütenler, küçük metre kareli evlere özel yeni Doğtaş Mayer Home Office, sizin için tasarlandı.

Yeni çalışma trendleriyle artık evden çalışmak, serbest işler yapmak, iş yaşantısı dışında hobilere zaman ayırmak modern şehirli insanın en büyük ihtiyaçlarından biri. Doğtaş, kullanıcılarının istek ve ihtiyaçlarını en iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında destek olmaya devam ederken, Mayer Home Office koleksiyonu ile ev ve işyerinizde; ilham veren bir çalışma alanında sahip olacağınız konfor ve düzeni sunuyor.

YARATICILIĞI FONKSİYONELLİKLE BULUŞTURUYOR!

‘Mayer Home Office’ koleksiyonu, çekmeceleri ile depolama alanları sunan konforlu bir çalışma masasına sahip. Ürüne ait keson aynı zamanda koltuk yanlarında ya da köşelerde sehpa olarak da değerlendirilebiliyor. Kitaplık, koltuk arkası dekoratif modül olarak da kullanılabiliyor. Kitaplık ve çalışma masasında metal ayaklar kullanılırken keson çekmecesinde frenli ray sistemi kullanılmıştır. Rafine sadeliğin yalın çizgiler ile buluştuğu Mayer Home Office Koleksiyonu, estetik görüntüsü ile birlikte nostaljik bir his bırakıyor. Kahve tonlarına eşlik eden rengiyle doğal ve zamansız çizgisini yaşam alanlarınıza yansıtıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL