• Geri dön

  • 1.914 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Birbirinden farklı kategorileriyle yaşam alanlarına yeni bir soluk getiren Kelebek Mobilya, Kelebek Garden koleksiyonu ile bahçe sezonunu açıyor…

Kelebek Mobilya, dayanıklı, şık ve her tarza uygun bahçe mobilyaları ile güzel havanın tadını çıkarmaya davet ediyor. Havaların ısınmasıyla başlayan bahçe sezonunda mobilyalarını değiştirmek isteyenlere Kelebek Garden büyük bir fırsat sunuyor. Kelebek Mobilya, yaşam alanlarına güzellik katacak tüm Kelebek Garden&Balcony ürünlerinde her bütçeye ve eve uygun ürünler müşterileriyle buluşmayı bekliyor.

İster şehrin kalabalığından uzak kalmak için evinin balkonunu yenilemek isteyenlere, ister ege kasabalarındaki yazlığının bahçe takımını değiştirmek isteyenlere onlarca çeşit ürün Kelebek Mobilya mağazalarında ve kelebekmobilya.com.tr’de satışa sunuluyor.

Klasikten vazgeçmeyenler için “Talia Rattan Bahçe Oturma Seti”

El işçiliği ile örülerek üretilen Talia Bahçe Takımı, 2 kişilik geniş oturma grubu ve 2 adet tekli berjerleriyle bahçede geçirilen vakti daha keyifli bir hale getiriyor. Suya dayanıklı yapısı, alüminyum iskeleti ve su itici özellikteki minderleriyle dış mekanda rahatlıkla kullanılabilen ürün, tüm hava koşullarında da kullanıma uygun.

Köşeden severlere “Allure Bahçe Köşe Takımı”

Çeşitli kullanım kombinasyonlarıyla yeni ve inovatif bahçe mobilyasına örnek olarak gösterilen Allure Bahçe Köşe Takımı, modüler yapısıyla ister köşe, ister oturma grubu olarak dizayn edilebiliyor. Modern tasarımıyla da gönüllere taht kuran takım, tüm yaz sevdikleriyle vakit geçirmek isteyenler için ideal bir ürün oluyor.

Hasırın dayanılmaz şıklığı ile “Natura İpli Bahçe&Balkon Seti”

Zamansız bir takım olan Natura, tüm sezon ve trendlere ayak uydururken rahalığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Üzerinde temperli cam bulunan masasıyla temizlik kolaylığı sunan ürün, açık hava dekorasyonuna yeni bir soluk getiriyor.

Bahçelerin olmazsa olmazı “Sally Salıncak”

Rahatlığı ve sempatik tasarımıyla kalpleri yumuşatan Sally Tek ve Çift Kişilik Salıncak, bahçelerin en güzel ve en özel mobilyası olmaya hazırlanıyor. Güneş ışınlarına dayanıklı, haşere ve mantar tutmayan, yıkanabilir, aşınmaya karşı dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanım sağlayan ürün, çocukların da favorisi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL