• Geri dön

  • 1.703 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya satışa sunduğu Hardy Koleksiyonu’yla yaşam alanlarını zenginleştiriyor. Oturma odasından yemek odasına, tv ünitesinden dekorlara kadar birçok kategoride ürünler sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü görsellere linkten
ulaşabilirsiniz: https://we.tl/t-LEVhz2lBCy

Yaza yeni koleksiyonuyla hızlı bir giriş yapan Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonuyla evlerde konforlu ve huzurlu bir ortam oluşturuyor. Endüstriyel rustik tarzıyla ön plana çıkan Hardy Koleksiyonu, ahşabın farklı renk tonlarıyla birleşerek marküteri sanatının doğallığını hissetme fırsatı sunuyor. Özel 3D lazer baskı teknolojisiyle bir araya gelen ahşap dokusu yaşam alanlarında uyum ve ahenk katıyor. Metal detaylarıyla evlere zariflik katacak olan koleksiyon ürünleri, doğal ve güçlü bir görünüm sağlıyor.

Salonlar Hardy Koleksiyonuyla Huzura Kavuşuyor

Eşsiz dizaynıyla salonların vazgeçilmez parçası haline gelecek olan Hardy Koltuk Takımı, sade renk tonlarıyla göz dolduruyor. Soft sünger ve zigzag yay kullanımıyla yüksek konfor fırsatı sunan ürün, özel yeni seri nubuk ve keten dokulu kumaşlarla üretiliyor ve geniş kol yapısıyla rahat bir oturma alanı ortaya çıkarıyor. 3’lü ve 2’li koltuklarda sırt kaydırma mekanizması sayesinde relax oturum ve yatak olma olanağı sunan ürün, yüksek ayaklarıyla kolay temizlenebiliyor. Tekli koltukta kullanılan renkli keten kumaş detayları ise salonlara görkemli bir hava katıyor.

Televizyon izlemeyi keyifli hale getiren Hardy TV Ünitesi, Vitrin/Kitaplık modülünde bulunan natural cam detayları ve modül içerisindeki çekmecesiyle salonlara beklenmedik bir dokunuş katıyor. Ürün farklı ölçü seçenekleriyle tüm evlerde kendine yer bulmaya hazırlanıyor.

Bu koleksiyona özel üretilen orta sehpa ve çekmeceli yan sehpa salonların tamamlayıcı öğeleri arasında yer alıyor. Kahve keyfini salona taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelecek Hardy Yan Sehpa, 45 derecelik gövde birleşimi ve klapa altında gizli kulbu ile göz yormayan blok görünümü sağlıyor.

Yemek Odalarındaki Keyifli Dakikaların Sahibi Hardy

Modernleştirilmiş rustik metal kulp detaylarıyla doğal tarzından ödün vermeyen Hardy Yemek Odası, yemek odalarında keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bench ve sandalyelerde kullanılan oturma minderleriyle eşsiz konfor alanı hazırlayan Hardy, koleksiyonun heybetli yapısına uygun olarak hazırlanan masif ayak detaylarıyla ön plana çıkıyor. Konsol içerisinde yer alan flok kaşıklıkla özel depolama alanı, konsol kapaklarındaki yavaşlatıcı menteşe özelliğiyle güvenli ve kolay kullanım fırsatı sunan koleksiyon, kusursuz işçiliğiyle göz dolduruyor.

Kelebek Dekor’da Hardy Etkisi

Hardy Koleksiyonunda yer alan eşsiz dekorasyon ürünleri yaşam alanlarını özel hale getiriyor. Koleksiyon biblo, aydınlatma ve halı gibi geniş ürün yelpazesiyle evlere sıra dışı bir hava katıyor.

Kelebek Dekor bir yeniliğe imza atarak ürünlerinde Rattan malzemesini kullanmaya başlıyor. Tel kafes üzerinde el işçiliğiyle hazırlanan aydınlatmalar doğal ve ahşap tonlardaki yaşam alanlarına uyum sağlıyor.

Özgün renk tonlarıyla evlere sadeliği getiren Hardy Halı, yüksek leke direnciyle kolay temizlenebilme olanağı sunuyor. Çevre dostu yapıya sahip olan ürün, iki farklı boyutuyla evlerde kolaylıkla kombinlenebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL