• Geri dön

  • 3.049 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Haziran ayı başında Milano’da gerçekleşen, dünyanın en önemli mobilya fuarlarından biri olan Salone del Mobile’de Türkiye’yi temsil eden sınırlı sayıda markadan biri olan Doğtaş, İtalyan esintili koleksiyonlarıyla beğeniyi üzerine topladı.

Bu sene 60. yılı kutlanan Salone del Mobile, yaratıcılık ve inovasyona odaklanan zengin bir programla düzenlendi. Fuar alanının dışına, Milano sokaklarının kalbine yayılan görsel dünyada yaratıcılık, yeni ürün lansmanları ve özel enstalasyonlar tasarım dünyasının da gözlerini Milano’ya kitledi.

Türkiye’nin lider mobilya markalarından Doğtaş da, fuar alanında yer alan geniş koleksiyon seçkisiyle uluslararası, geniş bir ilgiyle karşılandı.

İtalyan sadeliği ve eşsiz tasarım ruhu: Doğtaş Armonia

Doğtaş’ın yeni lanse edilen köşe takımı Armonia, açık renkli tekstil kumaşıyla sade bir şıklık sunuyor, kapitone dikiş detaylarıyla dikkat çekiyor. Yüksek ayakları ve asimetrik tasarımıyla fark yaratan Armonia, 2023 mobilya trendlerine de gönderme yapıyor.

Doğtaş’ın vazgeçilmezi fonksiyonel tasarımlar; Armonia’da tek kişilik yatak olabilme özelliğiyle karşımıza çıkıyor. İtalyan şehir hayatının elegan koşturmasının, hayatın tadını çıkartma felsefesiyle birleştiği o eşsiz gustosunun yansıtıldığı Armonia köşe takımında yer alan parçalar; modern ve spor bir yaşam alanı oluştururken, dar alanlarda kurulan yaşam alanları için benzersiz bir tercih oluyor.

Güneş ışığı ve ayçiçeği tarlaları, Toscana koleksiyonunda hayat buluyor.

Country tarzdan ilham alınarak tasarlanan Toscana koltuk takımı, Toskana’nın eşsiz kıyı şeridinin dokusunu, ayçiçeği tarlalarının renk kodlarını ve şehir sakinlerinin natürel tasarım kodlarını taşıyor.

2023 mobilya trendlerinden şönil-bukle dokulu ve desenli kumaş alternatifleriyle ilgi çeken Toscana koltuk takımı, ince kol yapısıyla sade bir şıklık yaratıyor. Koltuk takımının yanı sıra TV, yemek ve yatak odası takımları da bulunan Toscana koleksiyonu, meşe ve cevizin kusursuz birlikteliğinde country tarzının nötr renk tonlarından oluşuyor. Modern ayak alternatifleriyle yeni nesil dekorasyon yaklaşımlarında fark yaratan koleksiyon, sabit parçalardaki panjur kullanımı ve eskitme gold kullanılan detaylarıyla, Toksana Vadisi’nin tatlı huzurunu evlere taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL