• Geri dön

  • 1.341 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


TÜRKİYE'NİN RAHAT UYKU MARKASI LOVA YATAK;

‘‘YENİ EĞİTİM YILINDA UNUTULMAZ BİR UYKU DENEYİMİNE HAZIR OLUN!’’

Türkiye'nin rahat uyku markası Lova Yatak, yeni öğretim yılına özel kampanyalar ile gençlerin heyecanına ortak oluyor. Okula dönüş kampanyalarıyla hem ekonomik hem de trendlere uygun seçenekler ile gençlere özel indirimler sunan Lova Yatak, yeni öğretim yılında rahat bir uyku deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Yeni bir eğitim yılı başlangıcının heyecanını yaşarken, unutmamamız gereken en değerli şeylerden biri de sağlıklı bir uyku düzeni. Okula dönüşün koşturmacası içinde dinlenmek, başarılı bir öğrenme deneyimi için olmazsa olmazdır. İşte tam bu noktada Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, okula dönüş kampanyası ile devreye giriyor. Sadece uyku konforu olarak değil, ergonomik modeliyle baza ve başlık içeren bu setler, rahatlığı ve kaliteyi bir araya getirerek evlerinizin estetik dokusunu da değiştiriyor. Okul dönemine sağlıklı ve dinlenmiş bir başlangıç yapmak için Lova Yatak'ın okula dönüş kampanyası tam da ihtiyacınız olan konforu sizlere sunuyor.

EN RAHAT FIRSATLARLA TARZINI YENİLE!

Okula dönüş heyecanında modern bir tarz sunan Lova Yatak, son yılların vazgeçilmez dekorasyon trendi olan kapitone dikişlerle tasarlanmış Magic 3'lü set yatak odası ile benzersiz bir tasarım sunarak gençlerin yatak odalarını hayal ettikleri şıklıkta ve fonksiyonellikte yenilemelerine olanak tanıyor.

Ayrıca, modern çizgileri ile sade ve şık bir atmosfer yaratmak isteyen gençler için de ideal bir tercih olan Relax 3'lü set, hem öğrenmeye hem de dinlenmeye uygun bir ortam oluşturmak için harika bir seçenek sunuyor.

OKULA DÖNÜŞTE RAHATLATAN KAMPANYA

Young Star Baza, tek kişilik yatak setinde geniş depolama alanıyla işlevsel bir tasarım sunuyor. Young Star 5’li Set; yatak, baza ve başlık içeriyor ve tüm bu öğeleri bir araya getirirken ayrıca yastık ve yorgan hediyesi ile odanızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Tüm bu parçaları bir araya getiren bu set, sadece 7.690 TL ile sizleri bekliyor. Hem fonksiyonel hem de estetik bir tasarımın tadını çıkarırken, rahat bir alım gücü fiyatı ile de evinizin konforunu artırıyor.

Okula dönüş kampanyalarından faydalanmak isteyen her kullanıcı, en yakın Lova Yatak mağazasını ya da www.lovayatak.com adresini ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL