• Geri dön

  • 1.875 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Yüksek çözünürlüklü görselleri linkten indirebilirsiniz: https://we.tl/t-pyXYxxh9Dj

Kelebek Mobilya, minimal ve modern yönlü tasarımlarıyla trendlere ve sektöre yön veriyor

Sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, 88 yıllık tasarım tecrübesini özgün stil çizgileriyle 7’den 70’e herkesle paylaşıyor

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, üstün tasarım tecrübesini yeni koleksiyonuna aktarıyor. Trend renkleri ve zengin kombinasyonlarını “Karim Rashid X Kelebek Mobilya” lansmanında mankenlerle sergilediği defileyle ön plana çıkartarak global tasarım vizyonunu tanıttı. “Kelebek Etkisi” adını verdiği yeni yolculuğuna çıkan Kelebek, her yaştan ve zevkten kullanıcıya hitap ederken, tasarım harikası ürünleriyle sektörün trendlerine de yön veriyor. Sektörün öncü markası Kelebek Mobilya; Amerika, Afrika, Avrupa, Doğu Bloğu ve Orta Doğu tasarım esintilerinin yanı sıra İskandinav natüralizmini Japon minimalizmiyle harmanlıyor. Ortaya koyduğu tasarımlarını Gestalt yaklaşımı ve Bauhaus tasarım yaklaşımıyla birleştirerek yeni Türk stilizasyonu yaratıyor. 2023 yılı yeni koleksiyonunu doğadan ilham alarak “Öze Dönüş” mottosuyla hazırlayan Kelebek Mobilya, gösterişten uzak ve minimalist dizaynlarıyla yaşam alanlarına şık dokunuşlar yaparken ergonomik ve doğal olmasıyla ön plana çıkıyor.

Haz Temelli Marka Kişiliğiyle Kelebek Mobilya

Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonuyla beraber kişinin kendini değerli ve özel hissettiği bir deneyim sunuyor. Keyif veren ve evleri canlı bir yaşam alanı haline getiren Kelebek Mobilya, müşterilerine bir tasarım markasıyla yaşamayı vadediyor. Kişinin stilini mobilyalara yansıtmasını sağlayan Kelebek, gerek tasarım anlayışı gerekse seçtiği malzemeler, renk kodları ve kullandığı materyaller ile kişinin sosyal statüsünü modern eksende kuran bir markadır.

Mobilya sektöründe modanın yön vericisi olduklarını dile getiren Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, “Kelebek Mobilya olarak yakın zamanda bir dönüşüm sürecine girdik. Marka kimliğimizi yeniden konumlarken, Kelebek Etkisi adını verdiğimiz global tasarım vizyonumuzu da dünyaca ünlü tasarımcı ve küratör Karim Rashid ile markamız içine konumluyoruz. Kelebek Mobilya, kurulduğu günden bugüne her zaman sektörün öncüsü olmuştur. Haz temelli marka kişiliğiyle beraber ise sektördeki yerini korumaya devam edecektir. Tasarımlarımızın her ayrıntısı keyif almak üzere yapılanır ve markamız yenilikçi bakış açısıyla zamansız kalmayı başarır. Kelebek’in yaratıcı yönü güçlüdür ve keşiflerle dolu bir dünyası vardır. Bütün bunları harmanlayarak ortaya çıkardığımız global tasarım vizyonumuz eşliğinde dünyaca ünlü tasarımcılarla hazırladığımız yeni konseptlerimiz mağazalarımızda yerini almaya başlıyor. Önümüzdeki süreçte de sektörün tasarım trendlerine yön vereceğimize eminiz” dedi.

Yalın ve fonksiyonel tarzıyla ferah yaşam alanlarını zenginleştiren 2023 Kelebek “Öze Dönüş” koleksiyonu, mağazalarda yerini alıyor.

Göz kamaştırıcı zarif detaylar

Şıklığın ve zarafetin bir araya geldiği modern yaşam alanlarında yeni koleksiyonuyla ön plana çıkan Kelebek Mobilya, saf ve doğal renk tonları ve sıra dışı uyumu bir araya getirerek farklı bir trende imza atıyor. Tüm tasarım parçalarında kullanılan detaylar evlerde eşsiz bir ortam hazırlıyor. Göz alıcı keskin detaylar yaşam alanlarına beklenmedik bir dokunuş katıyor. Yüksek konfor alanıyla evleri taçlandıracak olan Kelebek Koleksiyonu, farklı renk seçenekleriyle kişiye özel tasarım fırsatları sunuyor. Ruhu dinlendirecek büyüleyici tasarımlı Kelebek Dekor ürünleri ise, salonların tamamlayıcı parçası haline geliyor.

Doğal tonlar bu sene evlerin vazgeçilmezi oluyor

Zamansız tasarımı ve ahşabın doğal güzelliğiyle ön plana çıkan 2023 Koleksiyonu, yaşam alanlarını tamamlayacak şık ve keskin desenleriyle tasarım deneyimini göz önüne seriyor. Doğal tonlar bu senenin tercih edilen renk paletleri arasında yer alıyor. Nubuk ve keten kumaş kullanımı ve konforlu bir yapıyla bir araya gelerek yaşam kalitesini yükselten zamansız kazayağı desenleri, evlere spor bir şıklık katıyor. 80’li yılların modası olan kazayağı deseni, günümüz mobilya dekorasyon trendine iddialı bir giriş yapıyor. Minimal hatlarıyla modern ve sıra dışı bir rahatlık sunan doğal tonlar kartelası ve 2023 koleksiyonunun tüm parçaları yaşam alanlarına dingin ve huzurlu seçim fırsatları sunuyor.

Yaşam alanlarına kazandırılan yenilikler öne çıkıyor

İnovatif ürünleri ve teknolojik yaklaşımıyla Kelebek Mobilya 2023 Koleksiyonu, özgün dizaynı ve nitelikli işçiliğiyle sıcak bir yaşam alanı yaratıyor. Konforlu ve sade tasarımıyla göze çarpan koltuk takımları; zengin renk seçenekleri, özgün kumaş dokusu ve ahşap ayaklarıyla yaşam alanlarına farklı bir hava katıyor. Geniş oturma alanı ve kenar kısımlarında yer alan USB özelliği evlere yenilik getiriyor. Minimal ve modern yönlü tasarım anlayışı sunan koleksiyon ürünleri, siyah ve ahşap tonlarını yenilikleriyle bir araya geliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL