• Geri dön

  • 1.621 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Kelebek Kids Ürünleriyle Çocukların Enerjisi Yükseliyor

Şık ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla yaşam alanlarını güzelleştiren Kelebek Mobilya, “Kelebek Kids” kategorisiyle yeni neslin modasını sunuyor. En yeni trendlerden ilham alarak tasarlanan “Kelebek Kids” kategorisinde, çocukların ve gençlerin enerjisini yükselten seçenekler yer alıyor.

Yüksek çözünürlüklü görselleri bu linkten indirebilirsiniz: https://we.tl/t-UxZyGAE9pF

Türkiye’nin ilk modern modüler mobilya üreticisi ve sektörün en köklü markası olan Kelebek Mobilya, zengin ürün seçenekleriyle farklı yaş gruplarından kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Özgün tasarımları ve global tasarım vizyonuyla yaşam alanlarını baştan yaratan Kelebek, “yeni neslin modası” mottosuyla sunduğu Kelebek Kids ürünlerini çocuklar ve gençlerle buluşturuyor. Kelebek Kids koleksiyonunda; genç odası takımları, çalışma masaları, sandalyeler, şifonyerler, dolaplar, komodinler, karyolalar ve waldorf oyuncaklar yer alıyor.

“Eva Genç Odası”, gençlerin hayal gücünü geliştiriyor

Eva Genç Odası'nda, ahşabın sıcaklığıyla, enerjik renkler kombinleniyor. Neşeli ve doğal bir ortamda hayal gücümüzü geliştiren Eva Genç Odası, gençlerin daha özel hissetmesini sağlıyor. Eva Genç Odası; modern tasarımı, modüler yapısı, halı ve aydınlatma tasarımlarıyla gençlerin isteyebileceği en keyifli yaşam alanını sunuyor.

"Poly Çalışma Masası", dekorasyona ayrı bir hava katıyor

Kelebek Kids koleksiyonunda, pek çok çalışma masası seçeneği yer alıyor. Koleksiyonun önemli parçalarından Poly Çalışma Masası Üst Modülü; ortasındaki rafı, beyaz ahşap ve metal kaydırma kapaklı üç bölümü ile mükemmel bir kombinasyon sağlıyor. Metal kapağın estetik görünümünün yanı sıra ürünün içine yerleştirilen objelerin renklerini dışarı yansıtması, dekorasyona ayrı bir hava katıyor.

Omurga sağlığına önem verenlerin tercihi: "Mixage Sandalye"

Genç odalarının önemli parçalarından biri olan sandalyeler, Kelebek Kids kategorisinde farklı alternatifleriyle yer alıyor. Beş tekerlekli ayaklı, yükseklik ayarlı ve kolçaksız mavi kumaşlı dikdörtgen form Mixage Sandalye, konforlu sırtı ile omurga sağlığına önem verenlerin tercihi oluyor. Kelebek Kids ayrıca, Oturma Bankları ile Gamer Oyuncu Koltuğu seçeneklerini de sunuyor.

Şifonyer seçenekleri genç odalarının düzenli olmasına yardımcı oluyor

Kelebek Kids'in şifonyerleri, çok amaçlı kullanımlarıyla özel eşyalarınıza alan yaratmaya yardımcı oluyor. Fonksiyonel tarzı ve sade tasarımıyla Poly Şifonyer; geniş iç hacme sahip 3 çekmecesi ve daha dar hacimli aksesuar çekmesiyle birçok eşyaya yer açmayı sağlıyor. Bir diğer seçenek olan Lime Şifonyer’in, üst kısmında iki çekmecesi, alt kısmında iki dolabı bulunuyor. Toplamda üç çekmeceli olan Lime Şifonyer, genç odalarının düzenli olmasına yardımcı oluyor.

“Angelic 3 Kapaklı Dolap”, şıklığa önem veren gençlere hitap ediyor

Genç odalarının olmazsa olmazı dolaplar sayesinde, giysiler düzenli bir şekilde saklanabiliyor. İç tasarımı, çift katlı askılık ve altı raftan oluşan iki kapaklı Angelic Üç Kapaklı Dolap, minimum alan maksimum kapasite prensibine uygun olarak giysileri muhafaza ediyor. Şıklığına önem veren gençlere hitap eden Angelic 3 Kapaklı Dolap, odalarının doğal tarzını tamamlıyor.

“Nigero Komodin” ile genç odaları daha konforlu oluyor

Evlerin ayrılmaz bir parçası olan komodinler, Kelebek Kids farkı ve ayrıcalıklarla sunuluyor. Şık ve minimal tasarımıyla genç odalarının daha konforlu olmasında rol oynayan Nigero Komodin, dar alanlar için avantajlar sağlıyor. Minik objeler ve kişisel eşyaları organize etmeye yardımcı olan Nigero Komodin ile yaşam alanları kullanışlı hale geliyor.

Kelebek Kids’in karyola seçenekleri genç odalarına zarafet katıyor

Kelebek Kids'in karyola seçenekleri, genç odalarına zarafet ve konfor getiriyor. Milky Genç Odası Takımı’nın bir parçası olan karyola, pastel pembe tonları ile son dönemin en trend ve sevimli bitkisi olan kaktüs desenlerinden ilham alıyor. Poly Karyola ise sağlam ayakları, dikdörtgen ahşap başucu ve boyutları ile çok amaçlı kullanıma olanak tanıyor. Poly temasının rengini yansıtan mavi ahşap başucu, uyku alanının yanı sıra saklama alanı olarak değerlendirilebiliyor. Kullanıcılar bu bölümü aksesuarlarla dekore edebilebiliyor.

“Kelebek Kids” ürünleri, Kelebek Mobilya mağazalarında ve kelebekmobilya.com.tr’de dekorasyon severlerle buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL