• Geri dön

  • 1.668 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Sağlıklı bir uykunun yolu vücut yapınıza uygun konforlu bir yatak seçiminden geçiyor. Ergonomik tasarımlar ve son teknoloji kullanılarak üretilen yatakları ile fark yaratan Türkiye’nin rahat uyku uzmanı Lova Yatak, serinleten yaz kampanyaları ile yatak odalarını konforlu ve rahat hale getirmeye devam ediyor.

Rahat bir uyku, sağlıklı, dinamik ve kaliteli yaşamın anahtarı. Farklı uyku ihtiyaçlarına ve vücut tipine göre en doğru yatak ve yastık seçimini mağazalarında fizyoterapistler eşliğinde sunan Türkiye’deki ilk firma olma ayrıcalığını taşıyan Lova Yatak, kullanıcısına en rahat uykuyu vadediyor.

Lova Yatak, sıcak yaz günlerinde yatak odalarını yenilemek ve yaşam alanlarında fark yaratmak isteyenlere serinleten bir dokunuş yapıyor.

YAZIN RAHATLATAN İNDİRİMLER!

Vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun yatak seçenekleriyle yataklarında 25 yıl garanti sunan Lova Yatak, ‘‘Yatak + Baza + Başlık’’ setleri 8.895 TL’den başlayan fiyatlarla 30 Temmuz’a kadar bütçe dostu seçenekler sunarken tüm yatak ürünlerinde uyguladığı yüzde 30’a varan indirim kampanyasıyla alırken de rahat dedirtiyor.

Sizler de serinleten yaz kampanyalarından faydalanmak isterseniz en yakın Lova Yatak mağazasını ya da www.lovayatak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL