• Geri dön

  • 2.921 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Doğtaş Genç, genişleyen koleksiyon portföyü ile gençlere tarzlarını ortaya koyabilecekleri fonksiyonel ve şık tasarımlar sunuyor.

Okulların açılmasıyla şehir hayatında dönüş tamamlandı. Sonbaharla birlikte evlerde ufak ya da geniş çaplı değişimler de başladı. Bu dönemde yaz tatilinin ardından son hız okula başlayan gençlerin de heyecanını unutmamak gerekiyor. Doğtaş’ın genç odaları, bu heyecanı konfor ve tarz ile birleştiren tasarımlar sunuyor.

Doğtaş genç odaları, sadece fonksiyonel değil aynı zamanda gençlerin zevklerine uygun pek çok seçenek sunuyor. Koleksiyonlar yeni yapıların en büyük sıkıntısı olan dar alan gerçekliğine de cevap verir nitelikte.

Doğtaş Sky, turkuvaz renk detayı ve kübik yerleşimi ile modern ve yeni nesil bir oda sunuyor. Asimetrik ince uzun kulpları ise, tıpkı kayan yıldızları anımsatıyor. Sadece kız çocuklara hitap eden Secret Garden ve Riena koleksiyonları ise, country tarzının hem sade hem de yoğun yorumlarının görüldüğü detaylardan oluşuyor. Özellikle aynalı şık makyaj masası ve çiçek detayı Secret Garden’ı kızların gözdesi yaparken, en yakın arkadaşını ağırlamak için de ikiz yatak imkanı sunuyor.

Greta koleksiyonu, son dönem trendlerinden Terrazzo deseni ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor. Raf kullanım imkanının fazla olması ve kapanır çalışma masası opsiyonu ise kullanılmadığı zamanlarda dolap görevi görüyor ve yaşam alanlarını ferahlatıyor. Greta’nın boy aynası ise, hazırlık süreçlerini kolaylaştırırken, odaya genişlik hissi veriyor. Palermo Pera koleksiyonu, sade tasarımların başında geliyor. Ahşabın şıklığı ve ağırlığı dikkat çekerken, raflı kullanım ve dresuardaki çekmece sıklığı eşyaların yerleşimini kolaylaştırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL