• Geri dön

  • 3.126 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Dou Sense Paket Yay teknolojisi ile üstün omurga desteği sunan Viviana Yatak Lova’da.

Rahat uyku uzmanı Lova Yatak, işlevsel ve konforlu ürünlerine bir yenisini ekleyerek Viviana modelinin lansmanını gerçekleştirdi. Çift katlı yay sistemi Duo Sense Paket Yay teknolojisiyle öne çıkan yatak modeli, üstün omurga desteği ve ekstra rahatlık sunuyor.

Birbirinde bağımsız hareket eden yay sistemi ile vücudun her noktasına doğrudan temas edebilen, yaylar vücudun farklı ağırlıktaki bölgelerine uygun desteği sağlarken, kullanıcılar yatağa gömülme ya da basınç hissi gibi problemlerle karşılaşmıyor.

Viviana ile çiftlere aynı yatakta tek kişilik uyku konforu.

Çift olarak uyumanın keyifli ve güven verici olmasının yanı sıra, çiftlerin birbirinden farklı kilo ve uyku alışkanlıklarına sahip olmasından kaynaklanan bazı problemleri de beraberinde getirmesi zaman zaman sohbetlere konu olur. Bu durum Lova Yatak imzalı Viviana ile artık sorun olmaktan çıkıyor. Viviana’nın birbirinden bağımsız hareket edebilen yay teknolojisi ortopedik destek sunarken, uyku süresince çiftlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini engelliyor.

İpek kullanımıyla yumuşacık, hafif ve nem tutmayan doku.

Viviana rahatlığı kadar tasarım sürecinde kullanılan özel kumaş ve malzeme detaylarıyla da dikkat çekiyor. Yatak üst katmanında yer alan kapitoneler, tek tek elde işlenen ponponlarıyla, Lova Yatak’ın tasarım farkını öne çıkarıyor. İpek böceği kozasından elde edilen yumuşak, parlak ve dayanıklı yapıya sahip dolgu sistemi ise nemi dengelerken, istenmeyen kokulara karşı önlem alıyor. Ekstra konfor sağlayan gözenekli yapısı, hava geçirgenliğini yükseltirken, özel dokusu ile nem yönetimini etkili bir şekilde sağlıyor.

Blue Fresh Visco katman elastik yapısıyla, vücudun boşluklarını doldururken, ortopedik konfor ve ideal ortam ısısı sunuyor. Eklemler üzerindeki baskı ve sırt-omuz ağrılarını azalırken, kan dolaşımını destekleniyor.

Deliksiz ve rahat bir uyku uyuyarak, dinç sabahlara uyanmak isteyen çiftler, Lova Yatak’ın yepyeni Viviana’sını mutlaka deneyimlemek isteyecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL