• Geri dön

  • 1.164 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Asalet ve zarafeti bir arada sevenlerin tercihi DOĞTAŞ Momenti Koltuk Takımı ile kullanıcılarına ulaşıyor. Momenti Koltuk Takımı, şıklık ve fonksiyonelliği mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor.

Ev dekorasyonunda asalet ve zarafet arayanlar için tasarlanan Momenti Koltuk Takımı, düz hatlarının asil duruşu ve deri dokusunun verdiği elegan görünümü ile evlerin yeni gözdesi olmaya aday. Üstün oturum konforu sunan Momenti Koltuk Takımı, aynı zamanda metal detaylı kol minderleri ile rahatlığınızı destekliyor. Momenti Koltuk Takımı, şıklık ve fonksiyonelliği mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. Geriye takla atan sırt mekanizması sayesinde isteğe göre geniş oturum alanı veya tek kişilik yatak olarak kullanabilme imkânı sunuyor. Bu özellik, misafirlerinizi ağırlarken veya dinlenmek istediğinizde size ekstra konfor sağlayacak.

KEYİFLİ ZAMANLARIN VAZGEÇİLMEZ KÖŞESİ

Modern siyah metal ayakları, farklı tarz ve renkteki mobilyalarınızla kolayca kombin yapmanıza olanak tanırken, metal detaylı berjeri ise keyifli zamanlarınızın vazgeçilmez köşesinde yer alıyor.

Momenti Koltuk Takımı, evinize ayrıcalıklı bir dokunuş getirirken aynı zamanda rahatlığı da beraberinde sunuyor. Arch ve Costa koleksiyonları ile mükemmel bir uyum sağlayarak ev dekorasyonunuzu tamamlıyor. Şıklık ve konforu bir araya getirmek isteyenler için Momenti Koltuk Takımı, vazgeçilmez bir tercih olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL