• Geri dön

  • 1.624 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


KELEBEK MUTFAK BANYO’NUN YENİ BAŞYAPITI;

‘‘RIODINI MODELİYLE MUTFAĞINIZI YENİDEN KEŞFEDİN’’

Yeni nesil konforlu yaşam alanları tasarlayan Kelebek Mutfak ve Banyo, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. İsveç’ten çıkan dengeli bir yaşam felsefesi olan lagom, Kelebek Mutfak ve Banyo’nun Riodini modeline ilham kaynağı oldu. Riodini modeli, olabildiğince sade ve açık renk ahşapları ön plana çıkararak, mutfağınıza huzurlu bir dinginlik getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen lider mobilya markalarının yaratıcısı olan Doğanlar Holding’in bünyesinde bulunan Kelebek Mutfak ve Banyo, dünyanın en mutlu ülkelerinden İskandinav ülkesi İsveç’in felsefesi olan lagomdan ilham alarak fark yaratıyor. Kelebek Mutfak ve Banyo, kullanıcılarının istek ve ihtiyaçlarını mükemmel şekilde anlayarak, onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında destek olmaya devam ediyor. Riodini Mutfak modeliyle ise, kullanıcılarının mutfağında huzur ve dinginliği hissetmeye davet ediyor. Şıklığın, fonksiyonelliğin ve estetiğin harmanlandığı bu özel model, ev sahiplerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

NE AZ NE ÇOK TAM KARARINDA

Riodini Mutfak modeli, sadelik yalınlık ve aynı zamanda fonksiyonelliğin bir arada kullanıldığı özel bir tasarım anlayışını yansıtıyor. Modelde en önemli yapı taşlarından birisi de gereksiz hiçbir ayrıntıya yer verilmemesi. Riodini Mutfak modeli, keyifli akşam yemeklerine de ev sahipliği yaparak şıklığıyla öne çıkıyor.

ESTETİK VE SADE DOĞADAN İLHAM ALINDI

Ahşabın en doğal halinden ilham alan antik çam rengi, Riodini Mutfak modeline eşsiz bir estetik katıyor. Özel dokulu çerçeveli kapaklar ve siyah dökme demir aksesuar, mükemmel bir uyumla birleştirilerek doğanın dokularını mutfakta buluşmasını sağlıyor. Kiler dolapları ve fonksiyonel mekanizma, malzemeleri daha az yer kaplayacak şekilde düzenlemenize imkan tanıyor.

Riodini Mutfak modeli, ahşabın doğal güzelliğini ön plana çıkarırken, modern ve fonksiyonel tasarımıyla mutfakta huzurlu ve keyifli anlar geçirmenizi sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL