• Geri dön

  • 1.538 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Sunduğu modern tasarım anlayışıyla sektörde lider konumunda olan Kelebek, Lionte Koleksiyonunda tüm detayların dengeli birleşimi ile modern şehirli yaklaşımı Kelebek çizgileri ile buluşturuyor

Türkiye’nin tasarım trendlerini belirleyen Kelebek Mobilya, sadelik ve fonksiyellik çizgilerini Lionte Koleksiyonunda yansıtıyor. Tüm detayların dengeli birleşimi ile modern şehirli yaklaşımı buluşturan Lionte, doğal bir tasarım deneyimi sunuyor.

Konforun Adresi Lionte Koltuk Takımı

Lionte Koleksiyonu, sadelik ve işlevselliği zarif bir şekilde bir araya getirerek, gri tonların ferahlığını ve sadeliğini birleştiriyor. Kelebek Mobilya bu koleksiyon ile Kelebek çizgisinin soft detayları ile birleşen işlevsel mekanizmalarıyla, yaşam alanlarını daha konforlu hale getirmeyi hedefleyenler için vazgeçilmez bir seçenek.

Modüler Bir Tasarım Yaklaşımı: Lionte TV Ünitesi

Tasarımında fonksiyonel yaklaşımlar kullanılan Lionte TV Ünitesi, ahşap ve metal parçaların mermer deseniyle birleşmesiyle ön plana çıkıyor. Bu sayede klasik tarzı modern tarzla birleştiren Lionte, uzun TV saatlerinin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Lionte Yemek Odası Takımı, Yemek Odalarının Yeni Gözdesi

Yeni bir soluk arayanların gözdesi olacak Lionte Yemek Odası, fonksiyonel detayları ve şık tasarımıyla özenli şekilde hazırlanıyor. Konsol, masa, sandalye ve aynadan oluşan takım, özgün renk kombinasyonuyla ön plana çıkıyor. Zengin depolama alanına sahip konsol ile yemek odaları daha kullanışlı hale geliyor.

Minimalizmin Öncüsü: Lionte Yatak Odası

Minimal çizgilerle hazırlanan Lionte Yatak Odası, geniş renk kombinasyonlarıyla yatak odalarına yeni bir hava katıyor. Koleksiyonda yataktan dolaba, aynadan pufa, yatak başlığından şifonyere yatak odalarının olmazsa olmazlarını bir araya getiren Lionte, geniş depolama alanlarıyla sıra dışı çözümler sunuyor. Ahşap detaylarıyla ön plana çıkan yatak odası, yaşam alanlarını güzelleştiriyor.

Lionte Koleksiyonu’ndan Yaşam Alanlarının Tamamlayıcı Parçası

Evlerin ambiyanslarını değiştirecek Lionte Koleksiyonu’nun dekor kategorisinde; aydınlatmadan vazoya, mumdan lambadere kadar birçok ürün bulunuyor. Farklı tasarımlarıyla çeşitli renk tonlarını harmanlayan Lionte, kelebekseverlere özgü yeni koleksiyonunu oluşturuyor. Paris Louvre Müzesi’nde yer alan ve Yunan Zafer Tanrısı’ndan ilahm alınan Nike Heykeli, koleksiyonun öne çıkan parçası oluyor. Birbirinden güzel ürünleri bünyesinde bulunduran Lionte, Kelehek Dekor kategorisinde sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL