• Geri dön

  • 1.232 Görüntülenme

  • 339 Haber

  • 220 İşletme görüntülenme


Türkiye’deki mobilya sektörünün öncü markası Kelebek Mobilya, yeni mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Yeni mağaza açma hedefi planları doğrultusunda bu yıl 23. Mağazasını Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Beytepe’de açtı İlklerin temsilcisi Kelebek Mobilya, global tasarım vizyonu anlayışıyla ürettiği fonksiyonel, şık ve her eve özel hava katan mobilyalarını yeni açtığı mağazalarda sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Sektördeki öncü konumunu korumaya devam eden marka, global tasarım vizyonuyla hazırladığı en yeni ve trendlere uygun koleksiyonları Ankara Beytepe mağazasında yer alıyor.

Yıl başında belirledikleri mağaza sayısı hedefine adım adım yaklaştıklarını belirten Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya, “Lider mobilya markası Kelebek Mobilya olarak, 88 yıllık tecrübemizi yeni açtığımız mağazalarımızda ön plana çıkarıyoruz. Ankara Beytepe’de açılan yeni mağazamızda kalitesi ve şıklığıyla ön plana çıkan ürünlerimiz müşterilerini bekliyor. Kelebek Mobilya olarak, her zevke ve ihtiyaca uygun mobilya koleksiyonlarımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. 2023 yılı başında hedeflediğimiz 250 mağazaya çok daha yakınız. Bu sene 17 farklı şehirde 23 mağaza açılışı yapmaktan gurur duyuyoruz. Ankara Beytepe mağazamızla beraber yeni açılacak mağazalarımızın da çalışmaları devam ediyor. Yenilikçi ve kaliteli tasarımlarla, çevreci üretim prensipleriyle hazırlanan ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Müşterilerimizin her ihtiyacını karşılayacak, tarzlarına ve bütçelerine uygun mobilya ve dekorasyon çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Büyüme yolculuğumuzda müşterilerimizin desteği ve ilgisi bizim için çok kıymetli. Sadece mobilya değil, onların yaşam tarzlarına dünya trendlerini yansıtarak, daha yaşanılır ve estetik mobilya seçimi konusunda yardımcı olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kelebek Mobilya 2023 yılında Burdur, Balikesir Ayvalık, Karabük, İstanbul Lens Avm, İstanbul Metrocity Avm, Antalya Alanya, Van Merkez, Van Erçiş, Amasya, Sivas, Ordu Fatsa, Konya Kulu, Gaziantep İbrahimli, Karaman Merkez, İstanbul Gaziosmanpaşa, İzmir Kemalpaşa, İstanbul Çekmeköy, Antalya Aspendos, Antalya Gazipaşa, Muğla Milas, İstanbul Perlavista Avm, Kırıkkale Merkez ve Ankara Beytepe olmak üzere 17 farklı şehirde toplamda 23 mağaza açtı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL